- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy kis infó csontot, hogy merre induljak. Eddig csak App Inventorral csináltam nagyon alap dolgokat. Sztem a mostani elképzelésem sem túl bonyolult. Egy Magyar automatizálót használok, az E-Robotot. Azt szeretném elérni, hogy kezelje a kimenő hívásaimat. De nem jelenik meg választható hívóalkalmazásként (mint pl. a Skype, VOIP, Viber, stb.). Ezért arra gondoltam, hogy készítenék egy ilyen hívóalkalmazást, ami a szám urival küldene egy broadcastot a Robotnak. Receiver van a Robotban és Tamással (a fejlesztő) is régóta kapcsolatban vagyok. Szóval Robot részről a támogatás adott. A kérdésem az, hogy mitől függ, hogy egy alkalmazás megjelenik -e választható hívóalkalmazásként, hogyan lehet ezt elérni és milyen programot ajánlotok a létrehozására? Esetleg App Inventorral össze tudnék rakni egy ilyet? Tulképp csak egy segédalkalmazásról van szó, még kezelőfelületre sincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest