Hirdetés
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Bocs, csak most csatlakoztam bele a történetbe.
Én ugyanezzel a problémával szembesültem, azzal kiegészítve, hogy nem csak az ékezetek, hanem néhány írásjel átalakítására is szükségem volt. Végül úgy oldottam meg, hogy készítettem egy kb 300 elemű tömböt. Az indexet az unicode kód adta, az elem értéke pedig visszaadta, hogy milyen ékezettelen karakternek kell ezt tekinteni. A tömb mérete felett csak nagyon elvarázsolt karakterek vannak (vagyis az európai nyelvekben nem használatosak), így ott mindig az "ugord át" jelet adta vissza.
((Nagyon zárójelben jegyzem meg, hogy ezt továbbgondolva ezzel az egy táblázattal sikerült a lényeges nyelveken rendezni a kifejezéseket, ill. keresni is ékezetlenített módon.))
Persze ez is csak egy módszer a sok közül, de gyors, tömör és hasznos volt. Nem a végleges változat, de ITT megtaláltam, amit írtam róla korábban.A targettel kapcsolatban annyit fűznék hozzá (bár fentebb elhangzott), hogy ebbe a hibába én is beleestem, mert 2.36 alá írtam a programokat, és a régi sdk-val fordítottam.
Valóban az a követendő, hogy a leges-legújabb sdk legyen fent, és ez szerepeljen a project.properties-ben is. (És amivel szintén voltak hm. gondjaim: a support library-t is illik ezzel együtt frissíteni a projektben). A minimalis és a target (a manifestben) ettől függetlenül bármire beállítható. (Én is többnyire API8/API10 kombóra fordítok, de (((elvileg))) a legutoljára letöltött sdk-val.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- iPhone topik
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- LEGO klub
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest