Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Bocs, csak most csatlakoztam bele a történetbe.
Én ugyanezzel a problémával szembesültem, azzal kiegészítve, hogy nem csak az ékezetek, hanem néhány írásjel átalakítására is szükségem volt. Végül úgy oldottam meg, hogy készítettem egy kb 300 elemű tömböt. Az indexet az unicode kód adta, az elem értéke pedig visszaadta, hogy milyen ékezettelen karakternek kell ezt tekinteni. A tömb mérete felett csak nagyon elvarázsolt karakterek vannak (vagyis az európai nyelvekben nem használatosak), így ott mindig az "ugord át" jelet adta vissza.
((Nagyon zárójelben jegyzem meg, hogy ezt továbbgondolva ezzel az egy táblázattal sikerült a lényeges nyelveken rendezni a kifejezéseket, ill. keresni is ékezetlenített módon.))
Persze ez is csak egy módszer a sok közül, de gyors, tömör és hasznos volt. Nem a végleges változat, de ITT megtaláltam, amit írtam róla korábban.A targettel kapcsolatban annyit fűznék hozzá (bár fentebb elhangzott), hogy ebbe a hibába én is beleestem, mert 2.36 alá írtam a programokat, és a régi sdk-val fordítottam.
Valóban az a követendő, hogy a leges-legújabb sdk legyen fent, és ez szerepeljen a project.properties-ben is. (És amivel szintén voltak hm. gondjaim: a support library-t is illik ezzel együtt frissíteni a projektben). A minimalis és a target (a manifestben) ettől függetlenül bármire beállítható. (Én is többnyire API8/API10 kombóra fordítok, de (((elvileg))) a legutoljára letöltött sdk-val.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés akár 3611 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest