Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Bocs, csak most csatlakoztam bele a történetbe.
Én ugyanezzel a problémával szembesültem, azzal kiegészítve, hogy nem csak az ékezetek, hanem néhány írásjel átalakítására is szükségem volt. Végül úgy oldottam meg, hogy készítettem egy kb 300 elemű tömböt. Az indexet az unicode kód adta, az elem értéke pedig visszaadta, hogy milyen ékezettelen karakternek kell ezt tekinteni. A tömb mérete felett csak nagyon elvarázsolt karakterek vannak (vagyis az európai nyelvekben nem használatosak), így ott mindig az "ugord át" jelet adta vissza.
((Nagyon zárójelben jegyzem meg, hogy ezt továbbgondolva ezzel az egy táblázattal sikerült a lényeges nyelveken rendezni a kifejezéseket, ill. keresni is ékezetlenített módon.))
Persze ez is csak egy módszer a sok közül, de gyors, tömör és hasznos volt. Nem a végleges változat, de ITT megtaláltam, amit írtam róla korábban.A targettel kapcsolatban annyit fűznék hozzá (bár fentebb elhangzott), hogy ebbe a hibába én is beleestem, mert 2.36 alá írtam a programokat, és a régi sdk-val fordítottam.
Valóban az a követendő, hogy a leges-legújabb sdk legyen fent, és ez szerepeljen a project.properties-ben is. (És amivel szintén voltak hm. gondjaim: a support library-t is illik ezzel együtt frissíteni a projektben). A minimalis és a target (a manifestben) ettől függetlenül bármire beállítható. (Én is többnyire API8/API10 kombóra fordítok, de (((elvileg))) a legutoljára letöltött sdk-val.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- NBA és kosárlabda topic
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Anime filmek és sorozatok
- XPEnology
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs