- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Projektor topic
- Tuning kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Bocs, csak most csatlakoztam bele a történetbe.
Én ugyanezzel a problémával szembesültem, azzal kiegészítve, hogy nem csak az ékezetek, hanem néhány írásjel átalakítására is szükségem volt. Végül úgy oldottam meg, hogy készítettem egy kb 300 elemű tömböt. Az indexet az unicode kód adta, az elem értéke pedig visszaadta, hogy milyen ékezettelen karakternek kell ezt tekinteni. A tömb mérete felett csak nagyon elvarázsolt karakterek vannak (vagyis az európai nyelvekben nem használatosak), így ott mindig az "ugord át" jelet adta vissza.
((Nagyon zárójelben jegyzem meg, hogy ezt továbbgondolva ezzel az egy táblázattal sikerült a lényeges nyelveken rendezni a kifejezéseket, ill. keresni is ékezetlenített módon.))
Persze ez is csak egy módszer a sok közül, de gyors, tömör és hasznos volt. Nem a végleges változat, de ITT megtaláltam, amit írtam róla korábban.A targettel kapcsolatban annyit fűznék hozzá (bár fentebb elhangzott), hogy ebbe a hibába én is beleestem, mert 2.36 alá írtam a programokat, és a régi sdk-val fordítottam.
Valóban az a követendő, hogy a leges-legújabb sdk legyen fent, és ez szerepeljen a project.properties-ben is. (És amivel szintén voltak hm. gondjaim: a support library-t is illik ezzel együtt frissíteni a projektben). A minimalis és a target (a manifestben) ettől függetlenül bármire beállítható. (Én is többnyire API8/API10 kombóra fordítok, de (((elvileg))) a legutoljára letöltött sdk-val.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iqos cigaretta
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Playseat Evolution alcantara + Logitech G923 kormány + pedál
- Keychron Q6 HE QMK - ISO HU - Gateron Double-Rail Hall Effect - Rapid Trigger
- Gyönyörű, újszerű HP 845 G7 (Ryzen 16Gb 512Gb Windows 11) laptopom eladó
- GIGABYTE RTX 5060 EAGLE OC 8GB GDDR7 garis
- Eladó GARANCIÁLIS Asus TUF Gaming Nvidia Geforce RTX 4070 ti OC 12gb
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest