Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vz12
tag
Siker!

Először a manifest fájlt babráltam (minSdkVersion="9", targetSdkVersion="9", külön és együtt is), ekkor az Eclipse a .java fájlomat (az összes import-ot) kidekorálta piros X-ekkel, azaz még a Normalizer nélkül is hiba.
Visszatettem "8"-ra mindent, majd a Project/Properties-ben a "Build Target"-et az addigi Android 2.2-ről átállítottam 2.3-ra, ekkor nem volt hiba, beírtam a Normalizer-es kódot, és az Eclipse fel is ajánlotta a Normalizer importját, azaz minden rendben. Ráadásul még működött is, a korábbi 2.2-es AVD-vel is ment a Normalizer-es kód (!!!) Persze - gondolom - át lett verve szegény szimulátor a "Build Target" átállításával, hiába 2.2-es a szimulátor, ha 2.3-as "motor" lett alátöltve.Viszont így nem tudom hogy "igazi" 2.2-es fizikai eszközön mi történik, erre kíváncsi lennék.
Beletettem try-ba a Normalizer-es kódot, catch-be a Map-es kódot, a debugolás szerint az így beállított környezetben a 2.2-es szimulátorban hibátlanul lefutott a Normalizer-es kód, és nem is ment át a catch-be. (Egyébként amikor beletettem a try-ba egy nullával osztást, akkor átment, és szépen lefutott a catch-es rész, az eredmény ugyanaz lett!)
A két módszer sebességre és végeredményre is megegyezik a szimulátorban is, meg a 2.3-as telefonomon is. Sajnos nekem nincs Android 2.2-vel fizikai eszközöm, így nem vagyok benne biztos, hogy ott a catch-ben landolna a folyamat, elképzelhetőnek tartom, hogy ott kiakad a program.
Mivel sebességben egyforma a két módszer, a nem ékezetes betűk meg nem igazán érdekelnek, így talán biztonságosabb ha csak a Map-es módszert hagyom benne, a Normalizer-est meg megjegyzem magamnak a későbbiekre nézve, de itt kiszedem. Persze hagyhatnám is a 2.2-t a csudába, de egyelőre még inkább megtartanám.
Erről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD+,i5-4200U,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen 7 PRO / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- 213 - Lenovo Legion 5 (15ACH6H) - AMD Ryzen 5 5600H, RTX 3060
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GIGA AKCIÓ!!! 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest