Hirdetés
- OLED TV topic
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- XMLTV EPG letöltő progi
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Monitor hiba topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem is rajzolnak a fragmentek, csak különböző paramézersorokat kérnek be, amiből összeáll a végén egy rajz. De azt nem is látom, csak a végére gyártja le, és mutatja meg az egyik fragment. De ez nem lényeges.
Az onResumeFragments azért kell, mert az onResume részig még nem álltak össze a Fragmentek, már amit a rendszer állít vissza.
Pont ez teszi nehézzé, hogy nincs olyan pont, ami még biztosan le[ut, de a Fragmentek már üzemkészek. Viazont kezdem átlátni, hogy két irányt kell elkészíteni. Az első elkészítéskor az onActivityCreate érheti el a másik Fragmentet ˙Activityn át), később viszont ekkor még nem látja az Activity a másik Fragmentet, tehát nekem kell explicite az OnResumeFragmentsben meghívnom egy adatokat beállító külön fragment metódust.
Ez a megoldás nem túl szép, szerintem a staticus mező tisztább! Köszi a segítséget, a beszélgetés nélkül még törtem volna rajta a fejem egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest