Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Abszolút off, de nagyon kíváncsi vagyok!
Bevallom, én EGY egész évig bütyköltem az androidon, mire az első komoly programot biztonságosan el tudtam készíteni. (Igaz, munka és család mellett, kicsit hobbiból csináltam, viszont komoly C hátterem volt, és az objektumokkal sem most találkoztam először.)
Mondjuk, most tartok ott, hogy a Karma által felsorot elemek egy részét én is felsoroltam volna, a másik részében meg tudom, honnan kell elindulni, de még soha nem használtam.
Viszont a sokadik emberke kérdezi meg, hogy itt van egy ilyen meg olyan program, segítsetek, hogyan dobjam össze egy esős (havas) délutánon! Androidot(Eclipset stb.) ugyan még nem is láttam közelről.
Most komolyan: én rontottam el valamit, és negatív az iq-m? Ez tényleg így megy?
Mert akkor LÉGYSZI LÉGYSZI LÉGYSZI nekem is árulja el valaki, hogy a túróba kell ezt a vacakot felprogramozni!? Nekem valahogy mindig hibaüzenetek jönnek, és a legtöbbször nem is egy e betűt hagytam le az utasítás végéről...Bocs, nem akartam gunyoros lenni, de engem ez télleg nagyon érdekel!
Ja, és ami nem OFF: Meg lehet tanulni Java-t is (azt még magyarul is), Androidot is (ahhoz azért angol tudás kell), internetes útmutatókból is. Nekem ugyan nem hirtelen, de sikerült. Amikkel kezdtem, azt ITT leírtam. Ez is egy forrás, elég alapszintű, van sok más is, néhányat az oldalon is felsoroltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Home server / házi szerver építése
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest