Hirdetés
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
macsaba97
csendes tag
válasz
macsaba97
üzenetére
Most jött az az ötlet, hogy ugye vannak a bluetoothos headsetek amivel léptetni lehet a zeneszámokat. Márpedig szerencsémre a zeneszámoknak lehet borítóképük. Mivel nekem úgy is majd vezeték nélkül kell irányítanom a telót, ezért amit bukok azzal, hogy minden képet zenéhez kell rendelni, vissza jön ott h nem kel az rc modulokkall meg ezek soros átvitelével babrálni. Na mivel ebben így semmi kihívás nem lenne, gondoltam arra, hogy milyen jó lenne ezeket a képeket teljes nézetben nézegetni. Nem tudom de valami azt súgja, hogy az a sok zenelejátszó nem közvetlen a bluetooth vevővel kommunikál hanem akár a telefonban van valami olyan megoldás, hogy a rendszer küld egy üzit a lejátszóak hogy váltson. Na most ilyen kis zenelejátszót írni sem lehet gyerekjáték bár gondolom nagyságrendekkel könnyebb mint az előző verzió. Arra is gondoltam, hogy biztos van olyan program ami ránagyít az egész képernyőre és azzal ráközelíteni egy egyszerű lejátszóra. Van ilyen, vagy egyéb ötlet? Ja és amúgy köszi az eddigi gyors reakciót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Sorozatok
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest