- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
macsaba97
csendes tag
válasz
macsaba97
üzenetére
Most jött az az ötlet, hogy ugye vannak a bluetoothos headsetek amivel léptetni lehet a zeneszámokat. Márpedig szerencsémre a zeneszámoknak lehet borítóképük. Mivel nekem úgy is majd vezeték nélkül kell irányítanom a telót, ezért amit bukok azzal, hogy minden képet zenéhez kell rendelni, vissza jön ott h nem kel az rc modulokkall meg ezek soros átvitelével babrálni. Na mivel ebben így semmi kihívás nem lenne, gondoltam arra, hogy milyen jó lenne ezeket a képeket teljes nézetben nézegetni. Nem tudom de valami azt súgja, hogy az a sok zenelejátszó nem közvetlen a bluetooth vevővel kommunikál hanem akár a telefonban van valami olyan megoldás, hogy a rendszer küld egy üzit a lejátszóak hogy váltson. Na most ilyen kis zenelejátszót írni sem lehet gyerekjáték bár gondolom nagyságrendekkel könnyebb mint az előző verzió. Arra is gondoltam, hogy biztos van olyan program ami ránagyít az egész képernyőre és azzal ráközelíteni egy egyszerű lejátszóra. Van ilyen, vagy egyéb ötlet? Ja és amúgy köszi az eddigi gyors reakciót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest