- Kész otthoni szórakoztató-központ a legújabb ROG monitor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor csak a tanulság kedvéért. Vigyázat mindenki csukja be a szemét, hibás kód következik!
public ABSTRACT class A extends ListFragment {
public STATIC ListFragment newInstance() {
return new ??getClass??();
}
}
public class B extends A {
}
public class C extends A {
}Az ötlet az volt, hogy B.newInstance() létrehoz egy B példányt, melyet ListFragment-ként visszaad, míg C.newInstance() létrehoz egy C példányt, melyet szintén ListFragmentként ad vissza.
Ha a tényleges példány csak az abstract, mint minta alapján jönne létre, akkor a kérdőjeles rész mindig a példány osztálya lenne. De persze ez nem működik, legalábbis a static metódusban nincs ilyen hivatkozás. Nem staticban egyébként a this így működik, mentségemre legyen mondva.Utólag látom, hogy az egész hibás ötlet volt. (Tegyük még hozzá: newInstance minden esetben egy hosszabb Bundle-t hoz létre, ezért merült fel az ötlet.)
(((Azt már tényleg csak ezer zárójelben teszem hozzá, hogy a leszármazott osztály nevét meg lehet szerezni, és lehet ilyet körülményesen mégis gyártani, de a javasolt megoldás sokkal átláthatóbb, és kényelmesebb.)))
Remélem senkit nem bosszantottam azzal, hogy csupán a tanulság kedvéért helytelen kódot szemeteltem a fórumba.
Én nagyon sokat tanultam a javaslataidból, hála és köszönet! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én nagyon sokat tanultam a javaslataidból, hála és köszönet!