Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
kemkriszt98
üzenetére
Ha jól fordítom magyarra a kérdést:
Különböző layout-okon azonos névvel jelölt UI elemek nem zavarják-e a programot?Ez egy nagyon jó kérdés. A gyakorlat azt mutatja, hogy nem zavarja; nekem is van két "filter"-em két különböző layout-ban. Mivel a keresés mindig egy layout-on belül történik, ezért (természetesen) mindig a megfelelőt találja meg.
Ugyanakkor, ha az R.java-t (gen-ben) megnézed, akkor csak egyetlen filter szerepel benne, vagyis esetemben a két filter ugyanazt az azonosítót kapja.
((Én ezt fel is használtam a Fragmentek kezelésében: Ha portrait és landscape módban ugyanazon nevű frame-ek szerepelnek, akkor a kész fragment visszatölthető (pontosabban visszatöltődik). Különböző nevű frame-ekbe ugyanaz a fragment példány nem tölthető be.))
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gran Turismo
- Milyen házat vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest