-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechArtist
aktív tag
Hali, Navon predatorom van, amire elvileg már jönnie kellett volna OTA 4.4.2-nek, de nálam azt írja ki, hogy up to date vagyok, ez miért lehet? Esetleg más régiósok kaptak még csak?
-
TechArtist
aktív tag
Lenne még egy gyors kérdésem, 20k alatt létezik vállalható sebességű tablet, (akár használt, akár új) amiben van gps is?
Tudom, hogy elég szűk a keret, de csak ennyit tud rászánni az illető, akinek kell...
-
TechArtist
aktív tag
Hali!
Egyik ismerősöm új tabletet akar venni, és nem feltétlenül akar pluszpénzt kiadni csak azért, hogy 3g-s legyen, szóval USB-n akarja megoldani rá a netet, úgy, hogy a nem túl új és nem túl jó mobilját (Huawei U8500) dugja rá a tabra, csak nem tudja, hogy lehetséges-e. Mivel nekem sosem volt hasonló kategóriájú telóm, és a saját telómat sem akartam még sosem tabbal modemként használni, ezért én sem tudom.
Megoldható lenne ez az ismerősöm elgondolása szerint, vagy felejtős? Esetleg valami normálisabb telóval?
(Azt tudom, hogy Wifi hotspotként lehetne használni a telefont, de ő nem úgy akarja, mert sz*r az akksija a telónak.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wise (ex-TransferWise)
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest