- Projektor topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechArtist
aktív tag
Hali!
Egyik ismerősöm új tabletet akar venni, és nem feltétlenül akar pluszpénzt kiadni csak azért, hogy 3g-s legyen, szóval USB-n akarja megoldani rá a netet, úgy, hogy a nem túl új és nem túl jó mobilját (Huawei U8500) dugja rá a tabra, csak nem tudja, hogy lehetséges-e. Mivel nekem sosem volt hasonló kategóriájú telóm, és a saját telómat sem akartam még sosem tabbal modemként használni, ezért én sem tudom.
Megoldható lenne ez az ismerősöm elgondolása szerint, vagy felejtős? Esetleg valami normálisabb telóval?
(Azt tudom, hogy Wifi hotspotként lehetne használni a telefont, de ő nem úgy akarja, mert sz*r az akksija a telónak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 14,6 Dynamic AMOLED 2X, S Pen + billentyűzet 12/256 GB
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest