Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechArtist
aktív tag
Hali!
Egyik ismerősöm új tabletet akar venni, és nem feltétlenül akar pluszpénzt kiadni csak azért, hogy 3g-s legyen, szóval USB-n akarja megoldani rá a netet, úgy, hogy a nem túl új és nem túl jó mobilját (Huawei U8500) dugja rá a tabra, csak nem tudja, hogy lehetséges-e. Mivel nekem sosem volt hasonló kategóriájú telóm, és a saját telómat sem akartam még sosem tabbal modemként használni, ezért én sem tudom.
Megoldható lenne ez az ismerősöm elgondolása szerint, vagy felejtős? Esetleg valami normálisabb telóval?
(Azt tudom, hogy Wifi hotspotként lehetne használni a telefont, de ő nem úgy akarja, mert sz*r az akksija a telónak.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX