-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Chaladys #83636 üzenetére
Semmi sem jelenik meg. Csak azért részleteztem, mert sokan nem értik a működését, beállítják fizikai billentyűzetnek, aztán meg lehúzzák, hogy nem csinál semmit. Az én tabom gyári billentyűzetén egyáltalán nincs hosszú íÍ gomb. De, EKH -rel kiválasztottam egy gombot és hozzárendeltem a kódját.
A Magyar kiosztású Apple Bluetooth billemen Android alatt fordítva működött az Í és a 0 gomb. EKH -rel felcseréltem.
Volt egy TV boxom, ami egy parancsikonra lefuttatott egy HDMI kimenet kikapcsoló shellparancsot. Így küldtem sleep-be a monitort, miközben a háttérben futott a letöltés. EKH -ben egy kétgombos kombinációhoz hozzárendeltem a HDMI bekapcsoló shellparancs futtatását, így billentyűzetről tudtam éleszteni a monitort. Szóval, ilyesmiket lehet vele csinálni. -
Somatom
veterán
válasz
Chaladys #83633 üzenetére
External Keyboard Helper Pro -val szoktam billentyűzeteket remapolni. Olyan kiosztást tudsz faragni, amilyet akarsz. Tutorial linket találsz a Playes leírásában. Ez a tabon nem fizikai billentyűzet, hanem olyan virtuális, aminek nincs képi megjelenése. Tehát, a tabot úgy kell beállítani, hogy fizikai billentyűzet használatakor is jelenjen meg a virtuális és az EKH -t kell kijelölni virtuálisként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest