Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz Fernet #85779 üzenetére
Hát most felraktam a Lenovo M8-ra és induláskor engedélyeztem neki mindet kiírta a mobil számomat ok és küldött egy hívást az nem kell felvenni hanem utána egy 6 jegyű számsort azt beírta és szinkronizálta a telefonon levővel és ott is megjelent a biztonsági mentés felirat. Persze mindkét egységenk be kell jelentkezni a Googelbe. A telefonról meg ugye engedélyezve van a mentés és le is van futtatva. Ugyan az a verzió van fent minkét készüléken. V 15.9.0.5
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Fernet #85776 üzenetére
Ha a telcsin megvannak akkor mindkettőt hálózatra és szinkronizálás másra nem tudok gondolni.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
válasz Fernet #83066 üzenetére
Sajnos nem ismerem a minecraftot... Sem a másik általad említett játékot.
A soc nem játékra készült. Én max gaminátorozni szoktam rajta ritkán.
Talán a Huawei T5 ami még ennyiért szóba jöhet, van is egy a családban, de azt sem játékra találták ki...
Itt egy videó snapdragon 450-el Minecraft-al. Igaz, hogy ez egy olyan telefonnal készült, aminek a felbontása nem full hd. Tehát ennél lassabb lesz a P10-en.
link[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Fernet #83064 üzenetére
Nekem ilyenem van és mivel a minap kérdezett tőlem valaki privátban és leírtam a tapasztalataim, ezért most az ottani válaszom ide is bemásolom.
Ami nincs benne a válaszban, hogy játékra csak korlátozottan alkalmas. Én is csak ritkán játszom. És B20-at is tud, tehát digis kártya is működik benne.Íme a válasz:
"Igen, Lenovo Mediapad P10 lte 4/64-esem van. Telekomos kártya van benne, működik is vele. AC-s 5Ghz-es wifit tudja. Egy Netgear R6400-as routerrel a legnagyobb sebesség amit mértem Speedtest-el 270/190 volt egy 1000/300-as digis neten. Szerintem bőven elég. Nyílván 2,4Ghz-n nem tud ennyit.
Tárhelyet lehet bővíteni, nem mintha a 64 Gb amúgy nem lenne elég, én egy 16Gb-os kártyát még beleraktam, de elvileg az 512-est is tudja.
Van automatikus fényerőszabályozó. Én nem használom, mert nem szeretem. Én akarom eldönteni, mikor milyen fényes legyen a kijelző. Így nem tudom, mennyire megbízhatóan működik, de van az biztos.
A rendszer alap android, jól működik. Nem teljesen akadásmentes, de alig fordul elő, pedig nyúzom rendesen, most is erről írok. Android 8-al jött, de pár frissítés után 9-es lett belőle. 10-es nem lesz rá.
Az akkuja nagyon sokat bír. 7000 mAh-s. Én még 40% alá nem merítettem (nem tudtam), addig akár 10 órás kijelzőidőket is el lehet érni úgy, hogy nálam, ahogy mondtam nem automata a fényerő. Szerintem teljes lemerítéskor akár 14-15 óra kijelzőidő is elérhető lenne.
Gyorstöltés nincs és sokáig tart a feltöltés, ezzel számolni kell. 2 Ah-s a töltője, így is rendesen melegszik. Néha előfordult, hogy nem vette a töltést, ez azt jelenti, hogy a kis led világított, de nem töltődött. Én, amikor töltőre dugom, meg szoktam nézni pár perc múlva, hogy melegszik e a töltő, ha igen, megy a töltés, ha nem, akkor kihúzom és újra bedugom és akkor már jó szokott lenni . Ritkán fordul elő, de volt rá példa. Valami bug lehet, de együtt lehet élni vele.
Az összeszerelés kiváló, nem hagy kívánnivalót. Nem recseg, nem ropog. Elől, hátul üveg van rajta, elvileg karcmentes. Én fólia nélkül használom, de egyáltalán nincs rajta hajszálkarc sem. Védelem gyanánt vettem rá egy tokot, amit ha rácsukok, elsötétül a képernyő.
A kijelző ips, full hd-s, szerintem ahhoz képest, hogy nem oled, egész jó, éles, olvasható.
Gps-e gyors, pontos, egyszer kipróbáltam. Bluetooth működik és van wifi direct is, ami valamiért hárklis a Samu telefonokra, de erre van számtalan program a Play Áruházban.
Laptophoz kötve is működik, külön a belső és külső (sd kártya) tárhely látszik.
A csatlakozója már a korszerűbb usb Type C-s.
Van még pár extra, mint a négy hangszóró, ami egész jól szól, ujjlenyomat olvasó, ami működik, kipróbáltam, de nem használom, a duplakoppos ébresztés, amit a tokos megoldás miatt ugyancsak nem használok." -
jFox
addikt
válasz Fernet #75762 üzenetére
Ha belső tarhelynek formázdd a kártyát akkor egy linux-os fajlrendszer lesz rajta. (EXT4) Ha viszont háttér tárnak, akkor FAT32 lesz. Mivel ez a gyakoribb, gondolom indulásakor először így próbálja csatolni a kártyát. Aztán rájön, hogy ez nem az és felcsatolja belső tárnak.
Boot-oláskor egy csomó más folyamat, app, stb is elindul. Gondolom ezért a késlekedés.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Narxis
nagyúr
válasz Fernet #74016 üzenetére
Android 6.0-tól van olyan, hogy adoptable storage. Ha nem tiltotta le a gyártó akkor belső tárhellyé kell formázni a memória kártyát viszont, hogy ne legyen lassú minimum class 10-es SD kártyát kell használni, legalábbis én ilyet használtam és nem volt probléma. Komplett játék volt rátelepítve és jól működött.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
cidalain
veterán
válasz Fernet #74010 üzenetére
nincs jelentős különbség valóban, így azt veszed amelyik szimpi. érdemes lehet megtapizni valami boltban mindkettőt, hátha az egyiknek szebbnek találod a képét, vagy jobb a fogása, ilyenek.
az, hogy sd kártyára lehet e telepíteni vagy sem, az android függő. 4.4-től már nem támogatott az sd-re telepítés. néhány gyártó ezt kiiktatja, a huawei és a lenovo viszont tudtommal nem ilyen. így arra kell számítani, hogy egyiknél sem fog menni. az appok bizonyos részét át lehet pakolni ugyan sd-re, de nem a teljes appot. hogy melyiknél mi megy át, mekkora méretben, az appfüggő.
16 gigára azonban már elég sok játékocska ráfér, az egyszerűbb játékok csak pár száz megát foglalnak.
jó egy ultrabrutál 3D autós játék mondjuk már azért többet.(#74011) CactuS
igazán nincs mit.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest