- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- E-book olvasók
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Üdv,
Az utóbbi időben nem követtem az eseményeket tablet fronton, novemberben lesz lányom születésnapja, érdemes már most lecsapni egy jó akcióra, vagy addig jöhet ki valami új BB tablet?
Jelenleg egy Lenovo Tab4 8-at használ, de a 2GB/16GB nagyon szűkös már neki (van benne egy 32GB-os SD kártya, de mindent nem lehet átpakolni rá).
Amire használja: Youtube, Teams, játékok (egyszerűbbek, a legkomolyabb rajta a Minecraft)
Amit kinéztem:
Lenovo Tab P10 (TB4-X705L) 4/64 Wi-fi + 4G/LTEÉrdemes ezt megvenni? (mobilnet miatt mindenképpen LTE-s verzió kellene)
Azt olvastam róla, hogy játékra nem a legjobb, de az előző Tab4-nél azért gondolom csak előrelépés lenne.Vagy van valami más BB, 80e-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX