- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Üdv,
Az utóbbi időben nem követtem az eseményeket tablet fronton, novemberben lesz lányom születésnapja, érdemes már most lecsapni egy jó akcióra, vagy addig jöhet ki valami új BB tablet?
Jelenleg egy Lenovo Tab4 8-at használ, de a 2GB/16GB nagyon szűkös már neki (van benne egy 32GB-os SD kártya, de mindent nem lehet átpakolni rá).
Amire használja: Youtube, Teams, játékok (egyszerűbbek, a legkomolyabb rajta a Minecraft)
Amit kinéztem:
Lenovo Tab P10 (TB4-X705L) 4/64 Wi-fi + 4G/LTEÉrdemes ezt megvenni? (mobilnet miatt mindenképpen LTE-s verzió kellene)
Azt olvastam róla, hogy játékra nem a legjobb, de az előző Tab4-nél azért gondolom csak előrelépés lenne.Vagy van valami más BB, 80e-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest