Hirdetés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Mi van? Én ebből egy szót se értek. Hogy függ össze a betű méret azzal, hogy képes-e valaki egyszerre két eszközön használni (Android) a Viber-t? A Viber-el egyébként az a bajom, hogy tablet-re nem tudom átvinni az előzményeket. A gyári backup (telefon), restore (tablet) nem működik, mert utóbbin nincs restore lehetőség, és a Titanium Backup sem segít (restore után FC-ol a Viber, és alap állapotba áll).
-
cidalain
veterán
bazz, azt nem is figyeltem hogy out of stock.
szerintem nem gond a kapacitásbéli különbség, laptopnál is simán van olyan hogy 6 cellás, és 9 cellás ugyanahhoz a géphez, gond nélkül megy. bár hogy a kínai tab teleptöltöttség mérője hogy fog működni, azt nem tudom. az még a gyári akkujával sem bír normálisat mutatni
-
Fernet
senior tag
Szintén MM-ban vettem nemrég egy Lenovo Tab4 8-at. Vibert telepítettem az áruházból, megadtam a mobilszámot, beírtam a mobilra küldött kódot és szépen megy mind a kettőn. Ha küldök üzenetet megkapja a mind a két készülék, mobil is, tablet is. Nem tudom mi lehet nálad a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- Bontatlan iPhone 16 Pro (128 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX