- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
A készülék nyelve átállítható magyarra. 🙂
Hogy mikor érkezik a készülék azt látod a megrendeléskor (az én esetemben nem mérvadó, mert nem Magyarországon lakom).
Ha valamilyen kérdésed van, szívesen segítek,, keress meg privátban nyugodtan, hogy ne offoljuk szét a topikot.
-
tybsen
addikt
Én amazon.de-ről ezt a chromebook plus Cx34-et javaslom. Ez a legolcsóbb Chromebook plus, szerintem ha megfelelő, akkor ne sokat gondolkozz (ezt én már megtettem annak idején a vásárlásom előtt rengeteg tesztet nézve stb
), mert valószínűleg ma véget ér az akció vagy legkésőbb holnap.
Persze mindig lesz újra és újra ilyen áron de ha sürgősen kell akkor érdemes lecsapni rá minél előbb. Hátrány maximum a kijelző felbontása (1080p) es hogy csak ips. Hangszóró és billentyűzet és a műanyag ház lehetne persze jobb. 8GB RAM és i3 processzor chromebook-nál bőven elég átlagos felhasználásra. Persze lehet jobbakat is kapni akkor nézz esetleg Chromebook plus modelleket, de ár-érték szempontjából ez a modell erősen ajanlott. Frissítés pedig valami 2031-ig érkezik vagy valahogy így.
Olcsobban is vannak amúgy, 4GB RAM modellek, az is elég lehet egyébként, de altalaban a gyenge celeron processzorok miatt én nem ajánlom. -
Dr.NX
Topikgazda
Hát szerintem maradjatok a laptopnál.
Az olcsó megoldások, pl. Bluetoothos billentyűzetek minden, csak nem klafa.
A jó megoldások (pl. Samsung) meg annyiba kerülnek, mint amennyit szánnál az egészre, és igazából még azok sem mindenhol jók, mert míg a laptop zsanérja akkor is tartja a kijelzőt, ha az öledben van a laptop, a tableté nyeklik-nyaklik, ha nem az asztalon van.
Chromebook esetleg? Az sem Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest