Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
hun_gery #17739 üzenetére
Még az eredeti fw-vel próbáltam a Max Payne-t, elindult, de ehhez gyenge a vas! Szaggatott, nem folyamatos a játékmenet. Próbáltam többet - nem emlékszem már melyikeket, némelyik megy, némelyik nem. Szerintem ez alapvetően szoftver probléma, át kell írni a buld.prop-ot. Amúgy a fruit, a temple run, riptide, pinball ride és több hasonló kiválóan megy, akár egy rajzfilm. Nem játszom tableten csak próbálgattam a határokat. Flash folyamatos, akár a Tv.
Én most a K-7-et venném, ez a legjobb a piacon, szerintem. (bár ragaszkodom a 4:3-as képarányhoz) Néhány apróság:2 mag, GPS, rádió, fm transmitter!, IPS panel, BT, 8 Gb, HDMI. Jön rá a Jb.
Gyári adat, hogy az ára 173 $ + gondolom a szállítás. Talán még nem is forgalmazzák külföldre.Én is készítettem - szimpla dugócsere - munkahelyre töltőt,- cipelem a jószágot - egy kiérdemesült ZTE routeré volt. Ha a polaritás helyes, nem lehet gond a lényeg, hogy 2 ampert tudjon, mert az újabb kütyük már igénylik a nagy áramot gyorsabb töltéshez. A töltők lényegében kapcsoló üzemű tápok, ha jól tudom rövidzárt, fordított polaritást el kell viselniük. Én még nem találkoztam szétment töltővel, van tucatszám a fiókban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LED világítás a lakásban
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Újszerű ReMarkable 2 tablet , billentyűzettel, extrákkal!
- Apple iPad Air 6 gen ,M2, új, garanciális , 13'' Blue, új ,soha nem használt, 128Gb + Pencil
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest