Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
hun_gery #17739 üzenetére
Még az eredeti fw-vel próbáltam a Max Payne-t, elindult, de ehhez gyenge a vas! Szaggatott, nem folyamatos a játékmenet. Próbáltam többet - nem emlékszem már melyikeket, némelyik megy, némelyik nem. Szerintem ez alapvetően szoftver probléma, át kell írni a buld.prop-ot. Amúgy a fruit, a temple run, riptide, pinball ride és több hasonló kiválóan megy, akár egy rajzfilm. Nem játszom tableten csak próbálgattam a határokat. Flash folyamatos, akár a Tv.
Én most a K-7-et venném, ez a legjobb a piacon, szerintem. (bár ragaszkodom a 4:3-as képarányhoz) Néhány apróság:2 mag, GPS, rádió, fm transmitter!, IPS panel, BT, 8 Gb, HDMI. Jön rá a Jb.
Gyári adat, hogy az ára 173 $ + gondolom a szállítás. Talán még nem is forgalmazzák külföldre.Én is készítettem - szimpla dugócsere - munkahelyre töltőt,- cipelem a jószágot - egy kiérdemesült ZTE routeré volt. Ha a polaritás helyes, nem lehet gond a lényeg, hogy 2 ampert tudjon, mert az újabb kütyük már igénylik a nagy áramot gyorsabb töltéshez. A töltők lényegében kapcsoló üzemű tápok, ha jól tudom rövidzárt, fordított polaritást el kell viselniük. Én még nem találkoztam szétment töltővel, van tucatszám a fiókban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest