Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
válasz
this is life #86368 üzenetére
Azaz, meg is nézem majd Lenovo honlapján, hogy akkor P11 Plus-nál van-e Dolby Vision de szerintem ez a Yoga Tab lesz a befutó.
Megnéztem, nem írja, illetve nekem szimpatikusabb a hangszoró elhelyezése, jobb elől mint oldalt, legalábbis az én használati szokásomnál. Asszem akkor el is dőlt. 131 ezer forintért szerintem nincs jobb filmezésre. Gondolkodtam az LTE változaton a nagyobb tárhely miatt de plusz 35 ezer forintért nem éri meg szvsz így hogy van 1 TB-ig bővíthető microsd, kap egy 512GB-oszt azt csókolom.
-
Narxis
nagyúr
válasz
this is life #86368 üzenetére
Esetleg a Lenovo Tab P11 Plus jöhetne még szóba ebben az árkategóriában, újabb android, FM rádió és kisebb súly a különbség viszont Yoga Tab-nál írja a Dolby Vision-t gsmarena-n, P11 Plus-nál pedig nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- Huawei MatePad Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest