- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Egy erős és egy olcsó Xiaomi Pad 7 is érkezett
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Csak hazai gyártói garival akarok tabletet venni tehát ilyen bangood és társai nekem kiesnek, de most néztem, hogy a Lenovo P11 Pro már 165-ért elérhető itthon. Nincs is szükségem igazán erős SOC-ra mert nem játszom tableten. Támogassa a lehető legtöbb kodeket meg mittoménmit ami filmeknél, sorozatoknál előfordul, legyen szép a kijelző, nagy az aksi, jó a hangzás és nekem ennyi elég. Ja legyen még microSD foglalat benne. De max. jövő hónapban tudom megvenni szóval egyelőre várok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- 2 Db tablet Android + Atom cpu
- iPad Air 5 M1 / Space Gray / 64Gb / Wifi + Apple Pencil 2 / ELADÓ ! ! !
- Ipad mini 2 (16gb wifi)
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest