Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tvamos #17790 üzenetére
mind másban jó.
Nexus 7mellett: support, főzött romok, gyári támogatás, erős hw
Ainol/Cube/window mellett: ár/érték arány, egész jó közösségi támogatás, egész erős hw, otg, hdmi, micro SDNexus 7 ellen: bővíthetetlen sd-vel, hdmi hiánya
Ainol/Cube/window ellen: gari nehézkes, support mandarin, gps/bt max. mókolva megy, ha egyáltalán.35.000-ért nem rossz értékek ezek a window n70-től:
.................Nexus 7.....Galaxy Tab 7.7....Transformer Pad Infinity....Window N70
Vellamo......1,706........1,215.....................1,573.....................................1,650
Sunspider...1,711........1,993.....................1,745................................... 1,829
0.9.1
GL Egypt.......63...............47.......................... 75.......................................102
Off(fps)
CF bench ..11,620.......7,135.....................8,357.....................................8,921I compared my Window N70 with a comparison of the nexus 7 with some upponents on engadged.
The Window N70 does perform very well, and i use it more than my nexus 7 which I bougt in the UK.
Quadrant score of nexus 7 is about 3700 and Window N70 scored 4200. In the browsermark the nexus 7 scored 114268 and the de N70 131563.
The screen of the Window N70 is outside more usefull and brigther than Nexus 7 and wifi reach is also better than the Nexus 7.Én pl. megvettem anno a kínaiak (Herotab, Rena3, valami noname) után a Dell streak 7-et, meg a Smart Tab 7-t, és mégis azt mondom, hogy legközelebb Kínából veszem a window n70-et, vagy a smartq k7-et, mert _számomra_ nem nyújt annyival többet egy brand-elt kínai, vagy egyb márkás cucc, mint amennyivel magasabb az árcédulája. (A különbözetet meg egyéb dolgokra fordítom) _Én_ elmókolgatok vele, belefeccölöm azt a néhányszor 10-20 percet. (Bár ha pl. egy Galaxy Tab-ot vennék, szerintem tuti, hogy azt is romolnám, ott is nézném az xda megfelelő fórumát, szóval még időt sem sokat nyernék.)
------
6210-en nem fog idegesíteni, ha majd egy friss játék beszaggat?
Mert engem a víz leverne, az tuti, ha 70-ért lagot látnék valami játékban. (bár amennyit én játszani szoktam...) -
hun_gery
aktív tag
válasz
Sanzaa #17730 üzenetére
Veled mi van? Megcsípett egy darázs? Kicsit kilóg a lóláb...Olvastad te már a topic címét?
Pihengess szépen, árulgasd inkább a konkord táblákat (amikkel amúgy nincs bajom, csak tudjuk már helyén kezelni a dolgokat).Illetve nem szívesen fizetek 30-40-100% felárat egy szitázott feliratért, legyen az konkord, vagy vétek, vagy akármi... tudom, tudom, de a garancia, meg a support, meg minden.... blablabla.
Mint írtam, az itthoni árhoz képest rendelek kínából jóformán 2-t, és akkor még pótalkatrészem is van
"Nem sz@rakodok én azzal, hogy itthonról, webshopból rendelek egy brandelt gépet, ami már másnap itt van és ha nem tetszik visszaküldve visszakapom a pénzem. Vagy ha besz@rik kicseréljék egy újra, vagy ha szerencsém van már egy új típusra."
A konkordra gondolsz, mint "brand"-elt gép?
lol... világmárka... ennyi erővel a cube/window/ainol is az, csak azokat meg a világnak ezen a részén ismerik kevesen, bezzeg Ázsiában.
és 8 nap után?
egyébként Read-only vagy?
Írtam, hogy milyen sokan telepanaszkodták -jogosan- a megfelelő fórumot a Smart Tab 7 garanciális dolgai kapcsán. (20-30 nap ügyintézés, mismásolás, sumákolás) Pedig az egy márkás gép, egy nagy _hazai_ szolgáltatótól...Azt nem sikerült elolvasni?Másnap itt van?
Mert náluk nincs előrendelés, meg "rendelésre" felirat sehol, mi?
Ha nekem sürgős, DHL hozza a motyót, fizetem az ÁFA-t, vagy megrendelem UK-ból, és még így is valószínűleg jobban vagyok, mint ha itthon veszem meg. (márkás terméknél meg szinte biztos)
3-4 napot meg itthon is elszöszölnek a rendelésemmel, ha úgy van.
Kinyílt világ... tudod... internet...Egyébként meg én kérek elnézést, hogy képbe helyeztem magam a külföldi vásárlásokkal kapcsolatosan, és így a zsebemben hagytam egy nagy kupac pénzt az elmúlt években.
Azért meg had ne kérjek elnézést, hogy a slatedroid-os, xda-s fórumokkal ugyanolyan jól elboldogulok, mint te/más a konkord magyar nyelvűjével.
Egyébként nincs itt kifordítva semmi, nézz rá a topic címére.
A vétek, meg a konkord fórumába se mennek az emberek téríteni, hogy az ainol/cube/window stb a király, olyat kell venni blablabla... -
hun_gery
aktív tag
válasz
r3dsnake #17725 üzenetére
azért az is jópofa, hogy a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /" topicban egy felhasználól eírja egy elsőszériás gépének a nyomorát, erre kezdődik a füttyögés, hogy "ugye-ugye, a kínai tábla, ugye-ugye, bezzeg a konkord, meg a vétek csudatáblái blablabla..."
Pedig azért a mostanság kapható kínai táblák azért már közel sem a rezisztív 128mb-os wm-es csodák szintjén mozognak.
Crytek megszívta. Van így. Attól még sokan örülnek az olcsón, hazai support nélkül vett gépüknek.
A garanciális dolgokról:
Emlékszem én még arra, amikor megvolt a smart tab 7-em, és a saját topikjában mit össze nem szívtak a szerencsétlen userek a garanciális ügyintézéssel... ott is volt egy hónap, néha másfél, mire helyretették a dolgot. (nincs raktáron cseredarab, nincs is baja atáblának, blablabla, ment a mismásolás.)Részemről inkább 2db ainol aurora II, mint egy galaxy tab 2
-
hun_gery
aktív tag
válasz
tjb007 #17030 üzenetére
ez az én nagy bajom, hogy jelenleg nem találok
"nagyobb nevű" kínai gyártótólsehol sem 7"-os rk3066 táblát bluetooth-al... (mondjuk azt gondolom, hogy azért egy darabig el fognak ezen a smartq-n menni pl. a GL játékai is, főleg, hogy azért a galalxy tab 2 azért még nem egy kifutott ócskavas)
Na, majd augusztusban meglátom, hogy ez, vagy valami 3066-os csoda, ha addig kijön 7-es bt-s. -
IZGŐ-MOZGÓ
csendes tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Melyiket érdemesebb megvenni: ConCorde tab 9.7 IPS Plus vagy SmartQ T20?
Concorde-val kapcsolatban nem értem a "gyülekezést". Nem lehet egyesével vásárolni?
-
Shoo
senior tag
válasz
f4lcon #16564 üzenetére
Nem rossz választás az U30GT, de az nem fém hátlapos, műanyag, de alatta van egy "bukókeretnek" csúfolt keret, ami véd is és a helyükön tartja az akkukat.
Ti SoC-al ott a SmartQ T20 tablet vagy kicsit olcsóbban a T19, bár ha azt vesszük, akkor annyiért hamarosan itt lesz a ConCorde 9.7ips+, hasonló felszereltséggel, mint az U30GT, csak jobb supporttal, mert ugye magyar.
Más:
Mit jelent a dátum melletti szám? Jelen esetben a 6368? Annyian olvasták?ConCorde tab 7015 tablet
07-04[6368] Kis tablet, kicsi ár, elfogadható tudás - így lett kedvelt készülék egy szükségmegoldás!Egyébként a CC mindenhová kitette ajánlónak
-
Nixon18
senior tag
Mi a véleményetek a Motorola Xoom-ról? Olvastam olyat is, hogy nincs benne magyar nyelv... bár ez egy 2011-es cikk volt. De erős a hardware-e és gyorsan is reagál az érintésekre. Vagy érdemes esetleg Huewai-t (bár abba annyira nem bízok) vagy Vodafone Smart Tab 10-et venni?
[Szerk.:] A port továbbra is bírnia kellene ( a tok ellenére). És kellene, hogy kezelje a word ill excel fájlokat is a pdf mellett.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Paloczi95 #15194 üzenetére
"Navon Platinum Tab, vagy a picit régebbi (de talán kicsit jobb specifikációkkal rendelkező) Alcor Ace?"
Az Alcor -t gyorsan felejtsd el, semmiképp sem szabad már megvenni. Mellesleg meg nem, hogy jobb az Ace specifikációja hanem egyenesen az ellenkezője.
"Navon képes-e kezelni a 3G modemet"
Igen, ugyanúgy mint a többi hasonszőrű társa.
"Ti melyiket ajánlanátok?"
Egyiket sem.
(#15198) Crytek
Linpack, CF-Bench, Neocore, GLBenchmark, Neocore, Smartbench, Vellamo meg még egy rakás de igazából felesleges mindegyikkel foglalkozni, elég a Linpack/AnTuTu/CF-Bench/Smartbench négyes.
(#15200) Shoo
-
Shoo
senior tag
válasz
DAVESSJ8 #14894 üzenetére
Hát azért nagyon is olcsó ez a gép. Vamzi vett egy smartq t20-at és az több mint 100 dollárral többe kerül és kb egy szinten vannak. Azt se szabad elfelejteni, hogy bár nem fémborítás van a hátlap alatt hanem, egy "bukókeret"(így nevezik a tesztben), ami az aksikat a helyén tartja és védi az elektronikát valamelyest. Mellesleg a magyarországi hasonló tabletek 100-120ezer forintok. Tegnap este postával együtt 53ezret vett le a számlámról.
Ajánlásképp csak annyit tudok mondani, hogy filmnézésre, netezésre bőven elég ez a Concorde 7015, ami nekem is van, bár csak 7"-os, de ilyen tulajdonságú 10"-os olcsóbb lesz, mint 220 dolcsi. Tegnap este utána olvastam, hogy is van rootolva a készülékem, ma megcsinálom, amit írtak és utána szerintem az erősebb gameloft-os játékokat is engedélyezi majd, szóval valószínű játékra is jó lesz. Az eddigi legerősebb játék, ami fent van és szépen fut az a Trial Xtreme 2.
-
Quaresma
aktív tag
OFF: Ha esetleg valakit egy Voda Smart Tab 7 érdekelne, az keressen meg pü-ben.
-
BloodRay
veterán
Lassan 2 hete van meg az ehte kínai F10-es(típusa
) 7"-os tabletem(android 4.0.3 a rendszere). Ha valakit érdekelne jelentem problémamentes teljes mértékig. Marketről a megvásárolt programjaim szépen felmentek erre is, kivételek a gameloft-os játékok. Amiket használok és szépen futnak, azok: Burn the city, Radiant defense, Reckless racing, Spirit HD, Where is my water.
Picsel Smart Office szépen fut.
Általános sebességre egész korrekt, a kijelzője csak ami lehetne kicsit érzékenyebb, de ez is alapvetően 5 ponton érzékelő kapacitív típus.
Egyedül a facebook alkalmazás ami marketből nem akar települni, ebből egy újabb verzióhoz ha valaki tud linket azt megköszönném.
Videókat természetesen jó kínai létére röcc nélkül viszi minden felbontásban és kódolásban.
Az akksija aránylag jó(árához, méretéhez mérten) szerintem, 2 óra videózással ~50% fényerőnél 75%-ra merült.
Matt, 7"-hoz megfelelő, jó árú fóliára tippje valakinek esetleg? -
tjb007
nagyúr
válasz
CHIPman #14808 üzenetére
Újonnan, itthonról: WayteQ xTAB-100is, ConCorde tab 9.7 IPS
Kínából (mindegyik kétmagos, Áfa még rácsusszanhat és akkor már nem fér bele): Cube U30GT, SmartQ T19, ACHO C908. Az egymagosok értelem szerűen olcsóbbak.(#14809) bostone
Igen, már itthon is megvásárolható: [link]
-
Tim82
félisten
válasz
Quaresma #14714 üzenetére
Mármint a teljes 12 GB a gyári specifikációk alapján 16 GB háttértárral rendelkező Smart Tab-odból?
-
Quaresma
aktív tag
válasz
Mittu88 #14665 üzenetére
Azért az.hogy te kifogtál egy esetleg hibás darabot a millióbol az egy dolog. Többéve használok iPhone készüléket és már a 3Gis JBzve volt. Gyakorlatilag atombiztos volt. Az androidos topikokat olvasva pedig szinte nincs is olyan ahol ne rendszeres fagyásokról legyen szó. Én úgy gondolom.hogy lehet szidni az Apple gépeket.de elég nehéz nem elismerni .hogy az egyik legbiztosabb és gördülékenyebb rendszer lenne az övék.
Mostvásároltam egy VodafoneSmart Tab-t android 3.2-vel és nagyon tetszik ez rendszer is,de számomra nem kérdés,hogy melyik a jobb. Ha most tehetném tuti iPad lenne a smarttab helyettDe ez is, akárcsak a te véleményed szubjektiv. Egy adroidguru nyilván tudna olyat mutatni ezzel a géppel is ,akárcsak már az ICS rendszer is,hogy leesne az álam, de a nyers rendszerben az ios a nyerő nálam
-
gps76
őstag
Tudtok ajánlani valami olyan 7"-os tab-ot,ami a voda smart tab 7-esnél - már aki használt már ilyet - sebességben jobb? (1.2 Dual Qualcomm 8260,adreno 220,1 GB ram)
-
gps76
őstag
válasz
Somacsek #14460 üzenetére
Ennek a funkciónak a mobilnetes taboknál van jelentősége,ahol kikapcsolt wifinél adatforgalmat produkál,ha be van kapcsolva a háttéradatok.
Nekem a smart tabnál rendesen működik ez funkció.Tudtok ajánlani olyan 10"-os tabot ami teljesítményben nagyon jó most és megéri megvenni.
Voda smart tab 7-esem van kétmagos qualcomm procival,1 giga rammal,ehhez képest lennék kiváncsi. -
Quaresma
aktív tag
Sziasztok
Vodafone Smart tab 7 vásárlásán töröm a fejem. Érdemes ezt a típust választani kezdő android felhasználóként? Filmnézés, netezés, szval csak általános felhasználásra. A dual core proci miatt kérdezem, hogy ez a típus képes gördülékeny működésre?
Azért nem választottam Wayteq illetve más olcsóbb készülékekből, mert ez vhogy a videók alapján lényegesen erősebbnek tűnt.Vannak jellegzetes típushibái?Vásárlásnál mit érdemes átnézni rajta?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Sefter #14218 üzenetére
Üdv!
A ConCorde és a WayteQ tablet rendben van, az Archos-ról sok jót nem lehet elmondani
Viszont egyik gép sem kétmagos, ha kétmagos kell, és hazai garanciával, nézd meg a Vodafone Smart tab 10-es készüléket.
(#14221) Arm0red
Normális betekintési szöget csak egy IPS panellel felszerelt géppel kapsz, tehát ha WayteQ felé nézelődsz, a gondolatmenet nem rossz.
-
petipetya
nagyúr
-
slashpm
csendes tag
Hali,
Megint eszembe jutott valami
Mint mondtam korábban, a fényképezőgépet szeretném hozzákötni majd a tablethez. Sajna a Smartq20-on nincs normál sdhc olvasó, ahogy látom, viszont esetleg tudja valaki, hogy a fényképezőgépeket usbn tudja-e kezelni az android..? -
aag
őstag
Sziasztok ez-a Vodafone SmartTab 10 előfizetéses tablet milyen műszaki szintet képvisel? Érdemes rajta gondolkodni, vagy felejtős?
-
bigdady
nagyúr
válasz
kisgabor87 #13669 üzenetére
smart tab 7.
De 7-est ilyen akkuidővel nem kapsz -
fpatrik17
senior tag
Nah.. Állandóan tableten pörgök, hogy kéne, de nem akar összejönni
Ez a Ramos cumó jó lenne, de ez se bír ki 8-10 órát mi? :/
SmartQ S7 még nagyon bejövős, de arról nem találok tesztet..7"-ban van olyan tablet, ami kibír 10 órát? Concorde 9.7 IPS simán kibírja, ekkora aksival, akkor ezek a kisebbek miért nem?
Ja még lenne kérdésem..
Micro USB-s bloetooth stick nincsen? Illetve ezek a tableten napfényben mennyire használhatók? Esetleg Anti Glare képernyőfóliával olvashatóvá lehet ezeket tenni direkt napfényben, pl egy mai napsütéses napon?Köszönöm!
-
XDModesty
aktív tag
válasz
bostone #13617 üzenetére
Habár nagyon nem vagyok szakértő a témában, de szerintem nem létezik ilyen tablet... Mindegyiknek vannak hiányosságai...
Én most SmartQ t20-on gondolkozom, (ezt mondjuk itthon pont nem forgalmazzák
) ezért is várom nagyon a tesztet róla, illetve az asus transformer is elgondolkoztatott, habár itt valahogy sosincs szó róla amikor valaki azt kéri, hogy ajánljanak neki tabletet. Biztos megvan ennek is az oka.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
ejnyebejnye #13280 üzenetére
Huawei Ideos S7 Slimet adnak most a 10 Mbites Invitel net mellé 5000Ftért az új előfizetőknek. A net havidíja 6140 Ft 2 év hűséggel.
De azért kérdezd meg, hogy ez a 3G-s verzió e!
Elvileg 2 évre adják a tabletet is. Utána kérdéses mit csinálnak vele, de addigra már úgysem lesz jelentősége.
Aztán használt Vodafone Smartab 7.
Használt Htc Flyer.
De ezek drágábbak 40nél a Huaweit leszámítva. -
vamzi
senior tag
válasz
z0d1AK #13306 üzenetére
Azért volt ott a kérdőjel a garancia mellett. A kijelzőjét nem ismerem a tabnak, lehet akár még jobb is mint ennek.
A magyar szervízgarancia simán van olyan lassú, mint a kínai, így ezt nem sorolnám a pro-k közé.
Viszont még mindig ott tartunk, hogy a samsung használt a smartq meg teljesen új. Jelen esetben nem szerettem volna használt kütyüt venni, mert hosszútávra tervezem és szeretném megtartani eredeti karcmentes állapotában a kütyüt.
(#13307) tjb007
Ez az a típusú kijelző, ami túl van szaturálva és nem szereti az UV-t, cserébe keveset fogyaszt? (tényleg csak találgatok)De mindegy is, mivel a samsungból ennyiért csak használtat tudnék venni és azt is drágábban. Holott eddig az árig is már úgy jutottam el a 90$-os táblától, hogy na még egy kicsit, na még egy kicsit...jó, akkor még egy kicsit és hopp el is értem a 77K-t. Itt viszont húztam egy vonalat(75K...) hogy nincsen tovább, mert akkor a végén az new iPad is belefér.
-
tjb007
nagyúr
válasz
ejnyebejnye #13280 üzenetére
Nem tudom hol láttál te dual-SIM -es tabletet (ami nem valami kínai tákolmány).
A 3G modemmel rendelkező tableteken 1db, azaz egy darab SIM slot van. A telefonokban sincs két slot, nem tudom miért lenne akkor egy tableten kettő.
Mivel Vodafone -os vagy így neked a Smart Tab 7 vagy Smart Tab 10 -et tudnám ajánlani, mindegyik rendelkezik 3G modemmel és a telefonos funkciók is elérhetők rajtuk (azaz lehet vele telefonálni, SMS -t küldeni stb.).Ha ezek nem felelnének meg akkor ott vannak még a Samsung tabletek 7 -től 10 colig bezárólag, név szerint Galaxy Tab 2 (P3100) - még nem kapaható nálunk, Galaxy Tab 7.7 (P6800), Galaxy Tab 7.0 Plus (P6200), Galaxy Tab 8.9 (P7300), Samsung Galaxy Tab 2 10.1 (P5100) - még nem kapható nálunk, Galaxy Note 10.1 (N8000) - még nem kapható nálunk
-
XDModesty
aktív tag
Azért nem írtam felső árat, mert nem akartam, hogy emiatt kilőjünk tabletet, érdekelt, hogy pénzkorlát nélkül mit ajánlanátok.
Ennek az r2000nek illetve smartq t20nak akkor kicsit jobban utánanézek, van valakinek tapasztalata arról, hogyha így Kínából rendelem meg?De ha már így szóba került akkor újra, ha magasabb árkategória is megfelelne, akkor mit mondanál?
Vagy ár/érték arányban nem annyival jobbak az ilyen asus transformer kategóriák, mint amennyit elkérnek érte?
-
boxgamer12
csendes tag
Vki pls segítsen : van egy zte smart tab 7-esem és ráakartam rakni a shadowgunt meg az order and chaost , leszedtem pandaappról , ugye lejön gépről : Bemásoltam egy mappába a tab ra , onnan megnyitottam és azt írja: nincs megfelelő alkalmazás" Ez mi????
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
bigdady #13077 üzenetére
Ár/értékben a legtöbb embernek az xTAB-100is lehet esélyesebb. Személy szerint én általában a beépített 3G-s verziókat választom, iPad 2-ből is ilyet vásároltam. xTAB-100is-ből jelenleg nincs a piacon ilyen modell, azonban ez nem azt jelenti, hogy nálam nyerőbb volna a ZTE. Sőt, maga a Smart Tab 10 annyira nagyon nem jön be nekem. 100 körül akkor inkább egy Acer Iconia Tab A500, igaz az is csak Wifi only annyiért újonnan.
-
malwy
senior tag
Erősen gondolkodom, hogy nem 7-es méretű tablet lesz, mivel 4,3as okosteló mellé nem nyújtana annyi pluszt. 9,7-10,1-esek viszont 37 000-től indulnak árban. Ez már megütötte azt a szintet, hogy ennyiért rosszat már nem kellemes venni.
Olvasgatva fórumot, legminőségibb márka a SmartQ a pandawillen,
Következő tabletek akadnak:
SmartQ T20 340$ ≈ 75 480Ft
SmartQ T19 300$ ≈ 66 600Ft
SmartQ Ten3 T15 270$ ≈ 59 940FtTovábbá más márkájú készülék az
R2000 240$ ≈ 53 280Ft
De erre support nem tudom mennyire lesz...Alapként a T20-at tekintem, amit nem írok, ott a viszonyított tulajdonságok nagyjából megegyeznek.
T20 a zászlóshajó, gondolom legtöbb figyelmet ő kapja, 1280 x 800px IPS 10.1 kijelző, OMAP 4460as soc, 5MP hátsó kamera (amit nem használnék soha). Metal Shell
T19 vmivel olcsóbb (-8880Ft T20-hoz képest) 4430as soc, 8GB-al kevesebb Nand flash.
T15 olcsóbb (-15 540FT T20-hoz képest) csak 1024 x 768-es IPS-es, 9,7-es kijelző (képarány nem tudom mennyire támogatott), ez gyakorlatban nem tudom mennyivel rosszabb. Szintén 8GB Nand., vannak gombok, nincs BT (nem olyan nagy hiány).
R2000 olcsóbb (-22 200Ft T20-hoz képest) Rockchip soc - TI helyett - pandawill eredményei alapján nagyon korrekt, csak 1024 x 768-es IPS-es, 9,7-es kijelző (képarány nem tudom mennyire támogatott), front kamera csak 0,3 (de ezt sem, vagy csak nagyon ritkán használnám-->nem szempont), nincs BT (nem olyan nagy hiány) 6000 mAh akksi (-1500), de szintén fém ház. Support nem tudom, hogyan alakul.
1) SmartQ T20 AnTuTu benchmark
Total score: 7380
RAM 1179
CPU integer 2234
CPU float-point 1707
2D graphics 297
3D graphics 1242
Database IO 385
SD card write(14.8 MB/s) 148
SD card read(19.9 MB/s) 188
CPU frequency 1500MHz2) R2000 (sku20407) AnTuTu benchmark
Total score: 6633
RAM 1224
CPU integer 1863
CPU float-point 1521
2D graphics 291
3D graphics 1179
Database IO 555
CPU frequency 1416MHz.Kipróbáljak először egy 20 000Ft-os allwinnerest (7 inch), aztán majd később vegyek egy drágább kategóriájút?
Vagy vmilyen Samsung, Acer alternatíva megjelenik ebben az árkategóriában? -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Lenne egy érdekes kérdésem
Elkezdtek érdekelni eléggé ezek a gépezetek, jól jönne egy otthonra.. 8,9 - 10" lenne az ideális, de 40 k körül értelmeset nem találtam sajnos..
7"-ban találtam pár alternatívát:Ainol Novo 7 Elf
ConCorde Tab 7015
WayteQ xTAB-70 / WayteQ xTAB-70i (i-s változat megér +5k-t?)
Ghoo Tab 7000Vélemények érdekelnének, melyik lehet az IDEÁLIS ezek közül?
Elf javára szól a zsír felbontás, de nem olvastam még eleget róluk... Vannak itt okosabbak biztos, mint én
[Ez SmartQ] tábla még nagyon bejövős! Csak még drága, de jó felbontás, 2 mag, IPS és 8,9". Erről esetleg tapasztalat/vélemény?
Bármi help jóljönne!
Köszönöm! -
hun_gery
aktív tag
válasz
body007 #12738 üzenetére
A "sample" is ÁFA+vámköteles, csak ha cég vagy, és azért rendelsz így, akkor legfeljebb visszaigényeled. Magánemberként meg nem fogja rólad a leghülyébb vámos sem elhinni, hogy termékmintát kérsz/kapsz.
-----
Kelzsoca: EMS kínaiéknál csak expressz postát jelent, olyasmit, mint nálunk az elsőbbségi, tehát gyorsabb, ragszámos, online követhető, de még nem futárszolgálat hozza, hanem a királyi.
-------
Kínai termékek garanciáztatása: ha nem valami sehonnani aliexpess-es 0 visszajelzéses arctól rendeli az ember, hanem nagyobb múltú webshop-tól (merimobiles, pandawill, hotmid stb), akkor ott azért nincs nagy cigánykodás.
5000-ért kb másfél-két hét alatt ott van, pár nap alatt megnézik mizu, összességében, ha tényleg nem te vagy a hunyó, akkor egy hónap múlva kezedben az új gép (nem igazán javítanak, illetve az megy belpiacra).Valóban soknak tűnhet az 5000 Ft körüli postaköltség, de figyelembe kell venni, hogy ez relatíve gyors, van olcsóbb is, az azért lényegesen lassabb, illetve azt, hogy a rendeléskor a fenti összeg többszörösét lehet megspórolni.
Nézzetek csak át a smart tab 7 topicba, hogy _itthon_ milyen sebességgel megy a vodánál a garanciális ügyintézés. (segítek: annyi idő alattkb 2x megpörgetem Sanghai-Budapest viszonylatban a terméket)
-------------
(Nálam volt olyan hiba, amit nem okozhattam én, hibát felvettem videóra, elküldtem a merimobiles-nek, megkértek, hogy küldjem vissza olcsó módon, de ragszámosan. Amint ez megvolt, kértek, hogy küldjem meg a ragszámot, amit kaptam. Ezután pár napra rá küldték a cseregépet, úgy, hogy a rossz még nem volt ott. Szóval ilyen is van.) Ezek miatt ajánlom én mindenkinek őket.
----------- -
tvamos
nagyúr
válasz
Mika1227 #12675 üzenetére
En netezesre nem vennek 1024 x akarminel kisebb felbontasu cuccot.
Sajnos 50k-ig Magyar orszagon nem nagyon lehet ilyesmit vasarolni. Ennek megfeleloen en a Concorde 7015-ot ajanlanam, mert bar bele ferne tobb mas keszulek, azok szerintem nem hoznak annyit, az altalad emlitett felhasznalasok eseten, hogy erdemes legyen ertuk tobb penzt adni. Persze, ha kene Blue Tooth, meg navigalni is akarnal, meg ilyesmi, akkor mas a helyzet.
En Kinabol ilyesmit nem szivesen rendelenek, mert:
- nem tudom kiprobalni,
- nem sokra jutsz veluk, ha kesobb elromlik,
- sokat kell varni, ha rossz, rengeteget... (1-5 het, ha elromlik 15 het is lehet.)De ha neked megis jo a Kinai, akkor onnan lehet nagyobb IPS-t is venni 50k-60k korul.
Persze, amit valojaban javasolnek, hogy gyujts meg, es vegyel egy Samsung 7.7-et, vagy Toshiba TAB-ot... vagy az igazan nagy smartsag az iPad2... vagy 3... Naggyon frankok!
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxgamer12 #12656 üzenetére
Az igényeknek már most is van ami megfelel, Vodafone (ZTE) Smart Tab 7
-
darky4e
tag
Vodafone Smart tab 7 és 10-re joestone jóvoltából elérhető a CM9! GSM,BT,USB MTP,CAMERA még nem működik,de remélhetőleg a jövőben nem lesz ilyen gond.
Hátha vki csak ez miatt nem akarta meg venni ezt a készüléket!
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #12400 üzenetére
Igen, de az osszes tobbi, LG Optimus, Samsung Galaxy II, Motorola bla-bla... igencsak smart phone! Az Apple meg maga a szmartsag! Es akkor is a leggyorsabb!
Azert lehet, meggondolnam a SGT-t, ha kijonne azzal a GPU-val, egy Texas procis Tab... ICS-sel... mondjuk a Moto-tol... Barmennyibe is keruljon.
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #12388 üzenetére
Még jó, hogy az iPad 2 se nem smartphone, se nem Androidos
Amúgy meg minden hasonló tesztbe bele szokták venni az aktuális új Apple tabletet/telefont is viszonyításképp, most is az új iPad viszi/fogja vinni a prímet ezen a téren (legalábbis várhatóan).(#12394) vamzi
Egyikkel sem nyúlnál mellé, esetleg ami a SmartQ felé billenthetné a mérleget az a folyamatos support.
-
vamzi
senior tag
válasz
tvamos #12393 üzenetére
A concorde gépei külfölrdől érdekelnének, a hazai áraikat magasnak találom, mert ilyen vagy jobb paraméterekkel rendelkező kínait olcsóbban lehet kapni. Viszont nincs hozzá hazai garancia és kiváló support. Utóbbi kettőből pedig max a support, ami érdekelne, nálam a hazai garancia nem feltétel. Több drágább kütyüm is van, amit magamnak szervizelek,ha túl drága a javítás, akkor pedig megy vissza kínába.
Nem tegnapra kell a tablet tudok rá várni, pusztán a két típus között nem tudok dönteni, mert mind a kettőben van valami, ami miatt az kell. Lehet felírom egy lapra a pro és kontra dolgokat és számszerűleg döntök. De jó lenne 1-2 hozzáértő ember véleménye is, hogy melyiket vegyem:
-
tvamos
nagyúr
válasz
tjb007 #12387 üzenetére
A Tegra2 abszolut verhetetlen, es egyik kinai sem kozeliti meg!
Persze, hogy ez baromsag!En meg nem lattam GeForce-os kinai SoC-ot.
Azert ha jol megnezed a csatolt tablazatot, ahol ugyanazon az orajelen, es kijelzofelbontassal vannak osszehasonlitvan, (ULP GeForce, Mali-400 MP4, POWERVR™ SGX540) Na jo, lehet, hogy a Mali kicsit jobb... megis az ARM-os fiuk csinaltak a sajat core-jukhoz!
De lehet, hogy rosszul latok!
Ez viszont nagyon tetszik:
ARM's Mali-400 MP4 is the Fastest Smartphone GPU...for Now
Es mi van a legelso kepen???
A leggyorsabb az iPad 2 SGX543MP2!...... No comment![ Módosította: 7 ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
szabi__memo #12363 üzenetére
Például az A8 -nál erősebb és jóval kevesebbet is fogyaszt, szóval nem igazán lehet gyengének nevezni.
(#12364) DemonDani
A PD10 -nél maradva van egy Quadrant és kb. kifújt.
A fene sem tudja, hogy pontosan hol a helye. Nem is nagyon alkalmazzák, most, hogy jön a másik kettő kétmagos még inkább nem fogják szerintem. Tesztelni csak azonos feltételek mellett lenne értelme ahhoz, hogy tiszta, egyértelmű eredményt kapjunk.(#12367) DemonDani
A SmartQ elég jó tableteket csinál (minőségre is), plusz a TI SoC is jóval támogatottabb.
Amit linkeltél az sem rossz de kell még neki egy kis idő neki (remélhetőleg nem sok).(#12368) Imy
A kettő egymásnak a közelében sincs de nem gond
-
petipetya
nagyúr
válasz
tjb007 #12314 üzenetére
Valamelyik Achosban is van ilyen, és ha a telóra letölti az ember az archos remote progit, akkor az androidos telóról tudja irányítani a tévére kötött (hdmi) tabletet - kvázi kvázi csinált magának egy “smart“ tévét.
Acer tableten sajna nincs ilyen funkció. Van valami bevált remote alkalamazás, amivel így használja valaki a tabletet?
-
gps76
őstag
Használt voda smart tab 7-ről mi a véleményetek?
mert a párom el akarja kunyerálni az Onda vx610-est,és akarhék venni valamit de kétmagost,mert az ics ”megkergül” egy ilyen procitól,meg az 1 giga ram is megteszi hatását. -
Sanzaa
senior tag
A smartstore oldalán hol vannak a tabletek? Lámáskodok 5perce vele, de nem találom.
-
kelzsoca
félisten
Hardveresen ami már rendben van az mondjuk újonnan egy Vodafone (ZTE) Smart Tab 7 (75k)
Szintén 3G-vel de elavultabb hardverrel, viszont olcsóbban Huawei IDEOS S7 Slim
-
Sziasztok!
Nagynehezen megjött pandáéktól a SmartQ Ten3
Első benyomásom (úgy, h ez az első android-os kütyüm): tetszik, gyors, szépKicsit vastag a kávája...
Ha van kérdésetek megpróbálom megválaszolni
Nekem lenne kérdésem: van vmi gyűjtőhely (nem a market...) ahol jóféle tabletre való cuccok vannak összegyűjtve? Még most ismerkedem a tabletekkel és nem szeretném "hülyeségekkel" telepakolni... -
tjb007
nagyúr
válasz
nightmare13 #11329 üzenetére
Ez csak a Smart Tab -ekre vonatkozik.
Az S7 függetlensége meg nem urban legend, valóban az. -
tuser
aktív tag
válasz
Sanzaa #11173 üzenetére
Én se váltok 2 forint miatt szolgáltatót, de ettől függetlenül nem szeretem a röghöz kötést.
Ellenben ha már mindenképp ( ideiglenesen
) függő lenne, mert óccóé' garival ( no pláne csere/beszámítás alapon ) nem lehet használtat lőni, mi a vélemény a vodka smart tab 7 -ről ?
Ha telefont akarnék váltani, akkor egy 3 SIM -es ( magán, meló, net ) SE K850i kéne mondjuk WiFi -vel ...
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
Sanzaa #11008 üzenetére
Az Apple meg a Samsung is ad garanciat! Szerintem!..
Egy apple termeknel nincs nagyobb "smart"-sag!
Es a Samsung termekek sincsennek annyita tularazva. Azert ott olyan vasat kapsz, ami mellett egy A10 nagyon szereny. Szoval nem csak a nevet kell ott megfizetni.
Meg akkor sem, ha elofordul a nagyokkal is, hogy hibaznak.
Szerinetm egy minai tablet 70 ert a tularazott kategoria, meg akkor is, ha par "klassz magyar srac" portol ra neked ics-t.
De ez csak az en maganvelemenyem. -
krisztian922
tag
Hy,
Pár hete nézelődöm csak tabletek után és elsőként a választásom a wayteq xtab 100s lenne csak ugye még várni kell a megjelenésére, viszont itt láttam fentebb hogy valaki linkelt egy smartQ ten3 t15 tabletet miután kicsit elgondolkoztam. Az a tab egy árban van a wayteq xtab 100s-el és 2magos proci, dupla ram/alap tárhely, kétszer akkora aksi, nagyobb első kamera (hátsó nem izgat) és 4.0.1-es android van benne. (ez utóbbi mondjuk nekem sokat nem mond, mivel első tabletem és még úgy igazán semmilyen android nem volt a kezemben) Szóval azt kérdezném tőletek, kicsit szakavatottabbaktól
, hogy érdemes lenne befizetni egy ilyen smartQ ten3 t15-re ?
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
joey0235 #10724 üzenetére
Hardveresen gyakorlatilag megegyeznek viszont a MediaPad -nek IPS kijelzője van a Smart Tab 7 sima TFT -jével szemben na meg az ICS -t megkapta/megkapja, szóval inkább előbbi.
Hogy mennyire kényelmes/nehéz a kijelzőn írni/gépelni arra nem lehet egyértelmű választ adni, próbáld ki és megtapasztalod."nem igazán szeretem az érintő kijelzős dolgokat, de utána olvastam a tabhoz lehet venni külső billentyűzetet ez mennyire drága vagy megéri-e egyáltalán?"
Ha a tableten szeretnél regényt írni akkor mindenképpen ajánlott külső billentyűzet venni és használni mert három mondat után tele lesz a tököd az egésszel. A billentyűzetes tokok nem mondhatók drágának, 5000 forint körül már lehet kapni itthon is de akár a legolcsóbb sima USB -s billentyűzettel is használhatod.
-
joey0235
aktív tag
Sziasztok, tabletet szeretnék vásárolni eddig a T-mobilenál kaphatok huawei media pad-ot néztem ki és a vodafone smart tab 7"-et. Meg néztem mind a 2nek a tesztjét, és a vodafone smart tab-ot találtam jobbnak
Szerintetek melyik a jobb?
És lenne még 1 kérdésem, ezekkel nehéz írni ? mert érintő kijelzős telefonokat nem szeretem mert sose tudom úgy megnyomni hogy azt a betűt írja amelyiket akarom,szóval nem igazán szeretem az érintő kijelzős dolgokat, de utána olvastam a tabhoz lehet venni külső billentyűzetet ez mennyire drága vagy megéri-e egyáltalán?
-
tvamos
nagyúr
Van itt valakinek ilyenje?
Vodafone Smart Tab 7
Tenyleg olyan popec ez? Megy minden akadas nelkul? Jo a kijelzo?
(Mondjuk mit csainalnek itt egy Magyar Voda-os keszulekkel?) -
tjb007
nagyúr
válasz
stewe2 #10463 üzenetére
Az első blokk felejtős/nem ajánlott, a másodikból egyedül az Archos 80/101 G9 és a POINT OF VIEW ProTab2 XXL az amire azt lehet mondani, hogy használható és nem valami ezeréves kaka.
Ami még ajánlott azok a WayteQ, ConCorde tabletek, a Vodafone Smart Tab széria (bár ezeknek egyedi rendszercsatlakozójuk van) és a Wi-Fi only Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus is."Számít a méret, vagy van fontosabb tényező is?"
Minden tényező fontos, a méret meg egyéni preferencia kérdése.
"A felsorolt gépek processzorai között mi a különbség, mit érdemes és mit nem?"
Egyenként végigmenni mindegyiken nem fogok, a lényeg, hogy olyan tabletet semmiképpen se vegyél amiben VIA8650(ilyen van ebben is: [link] ), RK2818, TCC8908, MSM7227 SoC van, ezeket kerüld.
"A játék fontos szempont, melyik 3d-s gyorsító használható?"
Mindegyik normális SoC -ben található GPU használható.
"Hogyan működik az android frissítése, fel lehet (fel tudok) rájuk rakni ICS-t?"
Ha elérhető az adott típusra akkor igen.
-
DJGABI
addikt
válasz
stewe2 #10463 üzenetére
Best buy-szerűség: [link] Illetve az Ainol gépek így, 7"-ben (bár ott ugye a gariztatás még mindig kérdéses)..
Méretet neked kell tudnod, ha otthoni, nem hurcolászós gép lesz, meg a filmezés a fő cél, szerintem inkább 10"... Frissítés: az a gáz, hogy amiket linkeltél tabletek nagy részére nem lesz frissebb droid. Az Archos G9-esekre készül hivatalosan ICS, meg a PoV Tegrára van nem hivatalos.
"A közeljövőben jön valami "nagyonvárós"?" talán: [link] illetve: [link]Szerintem maradj a bevált gépeknél: Wayteq 70/100/s, Voda Smart tab 7/10
-
Sanzaa
senior tag
válasz
nightmare13 #10257 üzenetére
Concorde Tab 10.1,Huawei Ideos S7 Slim,használt Galaxy Tab, Vodafone Smart Tab 7 &10.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Protoss #10195 üzenetére
Olyan amilyet te szeretnél, azaz aminél az elvárásaid minden pontja teljesül egyelőre nem létezik, leginkább a szabványos HDMI miatt.
Ott van kapásból a ZTE Web Tab 7/10 (alias Vodafone Smart Tab 7/10) ami az egyedi rendszercsatlakozó miatt bukik el de ugyanez a helyzet a Samsung tabletekkel is. Az Asus Transformer Prime -ból nincs 3G változat (valószínűleg nem is lesz).
Ami a igényeidnek valószínűleg megfelelne az az Asus Padfone de ez egyelőre még nem elérhető. -
tjb007
nagyúr
válasz
z0d1AK #10108 üzenetére
"Tavaly a Telechip volt a legolcsóbb, akkor az volt mindenben, mint a WayteQ xTAB-100-ban is"
Nem az volt a legolcsóbb és nem Telechips hanem Amlogic.
Az meg, hogy mindenben az volt egy kicsit túlzás, inkább mondjuk úgy "sokan" kipróbálták de legtöbben maradtak a jól bevált Rockchipnél még ha drágább is volt. Mostanában egyre kevesebb tabletbe kerül Amlogic SoC, inkább az Androidos smart boxokban használják a tabletekbe meg inkább Allwinner SoC kerül. -
sittes79
addikt
Sziasztok
Megjott a jó kis bt billentyűzetes tok, nagyon jól működik, de sajnos az egér nem megy egyszerre a billentyűzet -el. Valaki mintha írta volna hogy neki ment a bt egér és bt billentyűzet együtt az kérem írja le hogyan. Vodafone smart tab a készülék. Köszönöm
-
tjb007
nagyúr
Neki Huawei MediaPad -je van (a Vodafone oldalán ne keresd mert nincs fent), nem Smart Tab 7.
-
domerator
veterán
Lehet, hogy fázol a huaweitől... én is fáztam tőle, amíg kézbe nem vettem... full unibody alu ház, minden benne (3G is), már 2 gyári frissítés is kijött hozzá amióta megjelent (legutóbbi jan 21.) és várható az ICS rá... de te tudod... igaz, "csak" 8GB-os, de sd-vel bővíthető.
A voda Smart tab spec csatlakozós, úgyhogy az USB Hostot egyelőre el lehet nála felejteni. Azon kívül teli van baxva vodás sallanggal az egész szoftvere. Elhoztunk egyet és szétfagyta magát aznap este... mediapadot nem tudtam eddig megfektetni.
(csak info) -
sittes79
addikt
Szia,
3G:
Huawei Ideos S7 Slim
Vodafone Smart Tab 7Itt tudsz válogatni a szolgáltatósakból:
Ha van rá +10e tejpénz akkor esetleg ez(10.1"+3G)
Aztán majd jönnek a többiek ajánlani
Most nézem, hogy a motorola nagy neked akkor tárgytalan...
-
sittes79
addikt
Szeretnék bt egeret a smart tab-om hoz, mit tudtok ajánlani és mi kell a működéshez?
Köszönöm
-
tjb007
nagyúr
válasz
Pistakiss #9833 üzenetére
Valóban a Smart Tab 7 van a videón de ez csak félig az a Smart Tab 7.
A ZTE vagy lusta volt vagy csak már nem volt idő egy új gépet összedobni a CES -ra/re ezért a Smart Tab 7 -ben ki lett cserélve a SoC Tegra 3 -ra és voilà, kész is T98.(#9830) Luissimo
OK, és ezt nekem egy [link] -ből és egy
-ből honnan kéne tudnom ?
-
Pantok
aktív tag
Nos eljött az idő hogy anyámnak vennék egy tabletet és ebben kérnék egy kis segítséget.
Neki nem vennék kínait mert - és ez a legfontosabb pont - egyáltalán nem ért se táblapchez, se pchez, se smartphonehoz.
Az utobbi két hónap alatt megtanult egy 2.3-as androidot így-úgy használni a telefonján, facebookolni meg cikkeket olvasni a betett kedvencekböl, kb ennyi.
Ezért neki nem vennék kínai csodát mint magamnak mert ő nem túdná kezelni azt hogy 10 percenként hibaüzeneteket kap meg programok bezáródnak satöbbi.9.7 colban gondolkodunk rosszulátás révén, a legfontosabb lenne a használhatóság, ne sírja el magát a gép ha egy youtube videót nyitva meg vagy hasonló, de játszani azt közel soha nem fog rajta.
xtab 100s eléggé jó választásnak tűnik a célra, bár a 2.x-es androidnak nem örülök, ezvan a telómon meg tabomon is és röviden szólva is gyűlölöm, talán egy újabb-képes gép kézreállóbb lenne neki.
Van valami ország-beli alternatíva?
Jómagam egy használt ipad 1-re gondoltam még, az talán még magyarul is beszél meg talán a facebook appja sem akkor katasztrófa mint az androidos (persze ez feltevés)
Itt csupán a használtság tart vissza, jobban örülnék ha új gépet kapna, ha már ezzel teszi meg az első lépést az új világba. -
hun_gery
aktív tag
válasz
Szabónagymer #9709 üzenetére
ehhh... elbeszélünk egymás mellett.
tudom, hogy 4 ér van a gyári csati usb felőli végében, és ugyanennyi a rendszercsatlakozóba bekötve is. és ez itt a baj, hogy nem tudjuk, hogy az egyedi böszme csatiban hova kell tenni az 5., otg/host lábat (ami le van ágaztatva az usb gnd lábáról úgy, hogy egyik megy a spécicsati gnd lábához, a másik meg..... hova is?)egyébként igen, ha csak 4 ér van bekötve, akkor az egy sima usb töltő/adatkábel, nem host/otg.
(#9707) Luissimo: értenél engem, ha nem lennél épp read-only
én is csináltam slimhez otg-t, de mi itt a smart tab 7-hez kendrácsolnánk, az meg más mese.
-
Luissimo
veterán
válasz
Szabónagymer #9697 üzenetére
de neked nem GALAXY TAB-od van, ha jóltévedek, hanem smart tab-od?
vagy mégse?
mostanában olyan bizonytalan vagyok.
vagy mégse ? -
Szabónagymer
aktív tag
Mint azt említettem, sajna nincs usb csatlakozó a ZTE (voda) smart tabon. Viszont van hozzá a kábelje, ami usb végződésű. Ha én erre a kábelre teszek egy usb-usb aljzat toldót, és úgy teszek rá pendrájvot, vagy esetleg a bill+egér wifi sztikjét, akkor van rá eséj, hogy azt felismeri?
Valamint hogy tudok wifis hálózatot létrehozni a pc, a teló és a tablet között? Hál istennek, a gyári HC szoftból is hiányzik ez a súgó fájl...#9682 vertigojames: Ezt a képminőséget a ZTE tab is hozza.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #9655 üzenetére
Van pár kínai modell amin az van (vagy már ICS) csak azokra nincs hazai garancia.
Ami "olcsó" és hazai garancia van rá az a Vodafone Smart Tab 7. -
tjb007
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #9643 üzenetére
Huawei S7 Slim (50.0000 forintért már kapsz új, 2éév garis példányt) vagy Vodafone Smart Tab 7 (drágább de erősebb a HW viszont szolgáltatófüggő).
(#9645) sittes79
A DLNA -t tudja a tévéd ? Egy pontos típusszámot is mondhatsz akár.
Amúgy meg a legegyszerűbb a HDMI kábel lenne de az ugyebár még nincsen hozzá.(#9649) keszo
Ha szeretsz tesztelni akkor ezeket is kipróbálhatod (ha még nem tetted volna): [link]
-
sittes79
addikt
válasz
Mr.Csizmás #9638 üzenetére
Mennyi zsévan rá? A kínálat hatalmas.
Fényképeket tv-en szeretnék megosztani milyen progi van erre? Egy smart tab az eszköz.
Köszönöm
-
DJGABI
addikt
Itt van 1861 komment-nyi tapasztalat: [link] ez alapján csak el tudod dönteni, hogy jó lesz-e vagy nem... Mondjuk ICS frissítésről még mindig semmi infó, az egymagos proci azért lassacskán kezd kevés lenni (amire neked kell net+videó persze bőven elég, bár ahogy nézem chainfire-rel még tegrás játékokra is jó), a 70k picit sok, jobbat mondjuk én nem tudnék mondani (smart tab 7? bár az tök más kategória: 7 inch + ohne ips...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest