Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztian922
tag
Hy,
Pár hete nézelődöm csak tabletek után és elsőként a választásom a wayteq xtab 100s lenne csak ugye még várni kell a megjelenésére, viszont itt láttam fentebb hogy valaki linkelt egy smartQ ten3 t15 tabletet miután kicsit elgondolkoztam. Az a tab egy árban van a wayteq xtab 100s-el és 2magos proci, dupla ram/alap tárhely, kétszer akkora aksi, nagyobb első kamera (hátsó nem izgat) és 4.0.1-es android van benne. (ez utóbbi mondjuk nekem sokat nem mond, mivel első tabletem és még úgy igazán semmilyen android nem volt a kezemben) Szóval azt kérdezném tőletek, kicsit szakavatottabbaktól
, hogy érdemes lenne befizetni egy ilyen smartQ ten3 t15-re ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest