Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
- Hobby elektronika
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
válasz
ynot2day #14456 üzenetére
1. Nekem sleepben 1-2%-ot eszik, kb. 10 óra lehetett a maximum, amíg nem nyúltam hozzá. Wifi-t egy idő után lekapcsolja, hosszabb alvás után látom, ahogy felcsatlakozik. Persze ha pl. torrent megy, akkor nem kapcsolja le.
Érdekességként itt egy kép az érintett menüről:
Na most akkor mi van? Nálam "mindig" van beállítva, de csak azért, mert az utolsó "soha" szerinte növeli az adatforgalmat. Olyan, mint ha meg lenne cserélve. Vagy megint hülye vagyok és félreértek valamit? Lényeg a lényeg: ilyen beállítással, ha nincs tennivalója a neten, lekapcsol. Másnál hogy van ez, pl. Concorde?
2. Wifi tökéletes sebességgel megy, Speedtest eddig mindig a netem maximumát mutatta. Nem tudom, mi lehet nálad a baj.
720p HD film, közepes hangerő, kb. 70% fényerő, bekapcsolt wifi mellett 7 órát bírt. Kevés nyomkodással 3 és fél napot ment, de max. neteztem rajta.
Az én kérdésem: nálad is 1008 Mhz a proci? Én ugyan 1104 Mhz-re húztam, de jobb lenne, ha alapból bírná az 1,2 Ghz-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest