Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Szerintem beszűrődésnek azt mondjátok, hogy a háttérvilágítás pontszerű és így a széleken egy kicsit ott világosabb, ahol a fényforrás van. Én úgy tudom, azt nevettükben beszűrődésnek, ha a képernyő és a takaró üveg között látszik a világítás, a laptopomnál ez áll fenn, itt pedig csak a kép szélének, nagyon halvány, kifelyezetten fekete képnél is alig látható, világosabb elszíneződése. Letöltöttem a képernyő tesztelő programot, ott Pl abszolút nem látszik ez. -
Pistakiss
őstag
Háát!
Még ennyire nem veséztem ki, mármint GPS és filmnézéssel. Általános használattal, kb 5-6 óra üzemidőre lehet számítani.
Most is róla írok, eleve "qwertz„ billentyű kiosztással rendelkezik, nem kell rá mást telepíteni, hacsak nem zavar a hosszú ékezeteknél a rövid magánhangzó hosszabb nyomvatartása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX