-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanzaa
senior tag
válasz
hun_gery #17727 üzenetére
Hogy nektek mennyire igazatok van! Teljesen megvilágosodtam
Mindjárt rendelek is egy gépet Kínából, mert az angolom olyan jó, hogy a Slatedroidon találtam hozzá egy csomó fórumot, így a support rész megoldott. Meg van egy csomó szabadidőm, hogy hajnalban elérjem a kínai ügyfélszolgálatost, mert aki napközben van, az nem tud szart sem.
Sőt megnézem a NAV és a posta oldalán a vámkezelésre és a külföldre történő postázásokra utaló ismereteket. Nem sz@rakodok én azzal, hogy itthonról, webshopból rendelek egy brandelt gépet, ami már másnap itt van és ha nem tetszik visszaküldve visszakapom a pénzem. Vagy ha besz@rik kicseréljék egy újra, vagy ha szerencsém van már egy új típusra.
A slatedroid olvasgatásával meg fejlődik az angolom is és nem kell a magyar hivatalos topicjába történő regisztrációval.
Elnézést a cinizmusért, de ezzel szemléltetném, hogy sokszor ki vannak itt fordítva a dolgok...
Egyébként nincs bajom a kínai rendelésekkel, de a belföldinek is megvan az előnye. -
Prien
addikt
válasz
hun_gery #17727 üzenetére
Én meg azzal egészíteném ki, hogy a tábla megérkezése után volt ott nála valami kísérletezgetés a töltővel, elvágta a gyári töltőt,stb, mókolt valamit, aztán lehet,hogy ezzel hazavágta az akkut vagy valami chipet a masinában...Szigorúan magánvélemény.
Használunk jópáran már kínai táblát itt, tudjuk,hogy az összkép nem annyira rossz, sőt, mondhatni korrektek a kínaiak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest