Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
A jelenlegi Nokia T20 tablet utódját keresem. Egyetlen konkrét probléma van vele: Messenger hívásban esetlegesen recseg és torz a hang. Neten többen panaszkodnak rá, nincs stabil megoldás és megelégeltem.
Modern hardveres tabletet szeretnék, minimális szoftveres sallanggal. Type-C, WiFi 6/7, legalább 8000-es akksi, legalább 90Hz-es kijelző 230ppi-től felfelé és tanulva a korábbiból, jó mic array. Méret tekintetében 8"-től felfelé bármi jó. Alapvetően böngészésre. Kérdezhetitek oda minek, de én fogom karban tartani és bármi baj van, nekem kell megoldani. Nem szeretnék olcsó kínaival vergődni, mindenki jobban jár
A GSMarena keresőjéből ezt a Lenovo Yoga Tab-ot néztem perpill GSMarena, AliExpress. Nem vagyok járatos az alis vásárlásokban, nem tudom ez eredeti termék-e. A Lenovo official store nálam nem listáz semmit. Szerintetek? Magyar nyelv (EU ROM) mindenképp kellene, mert nem én fogom használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX