Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
raziel01
üzenetére
Én is ezzel a Oukitel OT5 256GB, kék MediaTek Helio G99 , ARM Mali G57 MC2, tablettel szemezek
Sose volt még tabletem, így nem tudom mit várjak tőle, vagy egy tabletőlHogy mire használnám
Douyin videók görgetése(példa videó [link] )
Meg játék, logikai meg hajós játékok , pl Force of Warships: Battleship [link] (Kerestem egy 9hónapos gameplay android videó [link] )Talán ez lesz az első és utolsó tabletem és tanácstalan vagyok
Ez ahogy olvasom mindent tartalmaz nem kel hozzá semmi pluszt vennem(tok, fólia, töltő)Erre a felhasználásra jó lenne ez?
Megéri ez az árát tartósságra?
Tehát hogy garancia lejárta után ugye nem egyből dobhatom a szemétbe, vagy avul el olyan gyorsan hogy két három év múlva még egy egyszerű játék is szaggatna?
(Ugye a alkalmazás/program/játék fejlesztők mára már nem optimalizálnak, hanem majd megoldja hardveresen az eszköz, és így egyre több erőforrást kérnek a alkalmazások programok, játékok. Így amit ma simán bírja lehet hogy két év múlva kevés lesz még ugyan annak az alkalmazásnak/játéknak is.)
Esetleg érdemes hozzá megvenni a +3év garanciát 13e Ft-ért?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Linux kezdőknek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX