- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
üzenetére
Honnan, hova, hogyan küldöd?
Én valamikor régen használtam ezt az appot, most már emlékszem, volt amikor jó volt, két telefon közt közvetlenül megosztva, tehát egyik nyitott egy hotspot-ot a másik meg rá csatlakozott.
Amit észrevettem hogy volt olyan készülék amire mondjuk 7-800kbit/sec-el tudott másolni, míg másikra meg már megvolt mondjuk a 40-50mbit/sec is.
Viszont ez 2.4ghz-es wifi kapcsolat volt.
Ezeknek egy nagy előnyük van hogy nem állandó kapcsolat esetén könnyebb megosztani tartalmat, tehát pl havernak, stb.
De ha te mondjuk két általad használt eszköz közt szeretnél megosztani úgy már inkább nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX