Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásban. Kitöltöm a kötelezőt aztán írok még pár szót a végén
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
Minimum 10", az se baj ha nagyobb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új!
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon szeretném megvásárolni.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Sok rétű felhasználás, egyetemi tananyagok bújása, sorozat nézés, böngészés és minden egyébre..
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
150 ezer ft-ra gondoltunk, nagyon maximum ha tényleg megéri akkor 180-200ig is elmehet.Szóval, a nagy lényeget kitöltöttem, amit még fontosnak tartok megjegyezni, hogy mindenképp billentyűzetes (mágnesesen felcsatolható) tabletet szeretnénk vásárolni. Nem vagyok márkahű, a lényeg hogy a specifikációja megfeleljen a mai kor követelményeinek, ne egy lagtenger legyen, értitek mire gondolok ezalatt
Pörgős, jó és használható rendszer (tudom hogy itt az android is lehet egy gynege láncszem), szép kijelző, az se baj ha oled, egyszóval jó legyen 
Köszönöm szépen a segítséget és az ajánlatokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pörgős, jó és használható rendszer (tudom hogy itt az android is lehet egy gynege láncszem), szép kijelző, az se baj ha oled, egyszóval jó legyen
Dr.NX