-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Wolfskin #87996 üzenetére
External Keyboard Helper.
Ezt a rendszerben normál virtuális billentyűzetként kell beállítani. Tehát olyan, mint a Samsung, Gboard, Anysoft, stb. Csak nem fog felugrani semmilyen billentyűzet. Tehát, amikor a Rapoo -n pötyögsz, akkor erre kell átváltani. -
Bizsu1st
aktív tag
válasz
hajraolaj1 #87995 üzenetére
+10k és a Realme pad 10.4 4/64gb, vagy a 3/32(nekem is ez van) épp 70k-ért! A 3/32 most épp elég nekem mindenre, de, hogy a későbbiekben mennyire lesz elég, azt nem lehet tudni! Esetleg a jofogason megint találtam 3/32-es verziót 2év garival 50k-ért, annyit mindenképp megér! Telefonhoz adták ajándékba, ezért ilyen olcsó, én is 2db-ot vettem így!
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
Galaxy Active tab 2 (android 9) tabon a Rapoo E6700 átállt QWERTY billenytűre. Vissza lehet állítani QWERTZ- re, vagy kuka? Tud valaki segíteni? Minen beállítást átnéztem, úgy érzem, már csak a fizikai megsemmísítés maradt....
Tud valaki segíteni? -
hajraolaj1
tag
Sziasztok, 70k-ból melyik tabletet/tableteket tudnátok leginkább ajánlani otthoni felhasználásra, olvasgatásra, böngészésre, YouTube videók nézésére (általános felhasználasra)? Nem hurcolásznám ide-oda, képernyőnél a magasabb ppi előny, képátló nem lényeg, hardveresen legyen a lehető legjobb illetve szoftveresen se legyen túl régi, hogy még lehessen évekig használni. Újonnan venném magyarországi boltból!
Előre is köszi a segítséget! -
Baga19830701
csendes tag
Sziasztok. Találtam jó áron egy használt alldocube iplay 20-at, viszont mivel sokat használnám fülessel, fontos lenne hogy a jack kimeneten ne sokol rádió minőség jöjjön ki. Van itt olyan akinek van vagy volt ilyen tab-ja? Köszi.
-
cidalain
veterán
válasz
Ramoskaa #87988 üzenetére
Gooboo megbízható oldalnak számít. Bangood is ajánlott. (Nem tudom hol van most jobb áron). Mindenképpen Global rom-osat vegyél, abban van magyar nyelv (illetve nincs tele kínai szarokkal).
Csak a tárhely a különbség a kettő méret között, amúgy ugyanaz tudtommal. Érintőtoll nem jár hozzá alapból, külön elég drága (de ha van együtt vevős akció, akkor olcsóbban hozzájuhat az ember - ilyet csak külföldi rendelésnél láttam, illetve ugyanez igaz a bill-re is) -
Ramoskaa
senior tag
Sziasztok! Xiaomi mi pad 5-nél kell valamire figyelni? Magyar vagy külföldi rendelés esetleg van változás? Magyar nyelv csak Eu Global-ba van? 128vs256nál csak a tárhely nagyobb? stb.
Goboo-n nézem egyelőre.
köszönöm előre is! -
törölt tag
Milyen eddig a Realme Pad srácok? HD Netflix megy rajta?
Képregény olvasásra szerintetek megfelelő? Most egy ~280 ppi-s tabom van, ez 220, félek hogy túl pixeles lenne. De azon is agyalok hogy képregényekre megtartom a Nexus 9-et, filmezni meg streamingelni pedig menne a Realme. De olyan hülyének érzem ezt a gondolatot, mindenre külön tablet
-
B.i.L
senior tag
Ez a fajta táblagép még használható szerintetek,van valakinek ilyen ?
Huawei MediaPad M3 Lite 10.0 Wi-Fi + 4G/LTE 3/32GB tablet
Kaptam,majdnem karcmentes,aksi nagyon jó,de nem használom,ugyanis ipad van.
Mire tudnám felhasználni? Bocs a hüle kérdésért. -
Trk.Adam87
aktív tag
válasz
classic B #87980 üzenetére
Kb a Snapdragon 680 szintjén van, azt rakták például a nemrég megjelent Redmi Note 11 telefonba is. Érdekes, hogy a sima Redmi 9-be is már G80 volt és ahhoz képest a Redmi Note 11 CPU-ban csak annyival jobb, hogy kapott snapdragonból egy hasonló teljesítményűt.
Szerintem jelenleg szinte minden játékra elég, talán csak a Genshin Impact és Alien Isolation jelentene neki gondot.
-
bostone
addikt
válasz
®abstract® #87981 üzenetére
Tekintve, hogy az erőforrás igényes játékok futtatása mindenképp némi mazochizmust feltételez ezen a gépen, így inkább nem ajánlott.
-
Dr.NX
Topikgazda
A Samsung webshopból egész jó kedvezményeket lehet összeszedni ezekkel a kuponokkal:
samsungpeople10
NYEROVELEMENY10
MOLLIMO10
Pl. Samsung Tab S6 Lite Wifi 92 ezer Ft
ingyenes szállítással. -
ftamas0201
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Végül a xiaomi lett a választott, rengeteg telefon és eszköz van itthon tőlük, célnak megfelelnek így remélhetőleg a tab is hozni fogja az élményt és végezni fogja a dolgát.
Billentyűzetet bangoodon találtunk hozzá így az is úton van már elvileg. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
CactuS #87971 üzenetére
100e alatt:
Realme Pad MT6769V/CU Helio G80 6/128GB 10,4" 1200x2000 7100 mAh Android 11 246x155x6.9 mm 440 g - 80-90 ezer Ftfölötte:
Xiaomi Pad 5 Snapdragon 860 6GB RAM 128GB ROM 120HZ 2.5K 2560x1600 11" 8720 mAh Android 11 254*166*6.9 mm 511 g - 150 ezer Ft
Mobilarena teszt 2021-09-16 -
Sziasztok!
Egyik kollégám tabletet keresne az alábbi paraméterekkel:
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb? Jó akár a kisebb is, nincs kőbe vésve.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Újat.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Csak itthoni forrásból.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) A fiának szeretné, szóval játék az lenne rajta, illetve a szokásos tsrtslom fogyasztás.■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). Hát, a kolléga szeretné minél olcsóbban megúszni, én meg nem vagyok képben az árakkal, de gondolom az olyan tablet, amin értékelhetően elfut 1-2 játék az nem az 50.000 Ftos kategóriában fut, függetlenül a kijelző méretétől. Ha belefér és tudtok ajánlani több ársavban is, azt nagyon megköszönném.
Előre is köszönöm a tippeket.
-
grosy
senior tag
válasz
ftamas0201 #87966 üzenetére
Én a Lenovo p11/plus/pro trió közül ajánlom azt, ami szimpatikus Neked. Árulnak olyan kiszerelést is, amihez van billentyűzet és toll is.
-
cidalain
veterán
válasz
ftamas0201 #87968 üzenetére
Persze, ha a gyári billt veszed meg, akkor tuti kompatibilis. Arra figyelj hogy van Mi Pad 5 Pro verzió is, a kettő billje lehet hogy nem ugyanaz.
-
cidalain
veterán
válasz
ftamas0201 #87966 üzenetére
Xiaomi mi pad 5?
Van gyári bill, de külön kell megvenni, viszont nem tudom az kapható e itthon. Maga a tablet biztosan. -
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásban. Kitöltöm a kötelezőt aztán írok még pár szót a végénHány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
Minimum 10", az se baj ha nagyobb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új!
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Itthon szeretném megvásárolni.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Sok rétű felhasználás, egyetemi tananyagok bújása, sorozat nézés, böngészés és minden egyébre..
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
150 ezer ft-ra gondoltunk, nagyon maximum ha tényleg megéri akkor 180-200ig is elmehet.Szóval, a nagy lényeget kitöltöttem, amit még fontosnak tartok megjegyezni, hogy mindenképp billentyűzetes (mágnesesen felcsatolható) tabletet szeretnénk vásárolni. Nem vagyok márkahű, a lényeg hogy a specifikációja megfeleljen a mai kor követelményeinek, ne egy lagtenger legyen, értitek mire gondolok ezalatt
Pörgős, jó és használható rendszer (tudom hogy itt az android is lehet egy gynege láncszem), szép kijelző, az se baj ha oled, egyszóval jó legyen
Köszönöm szépen a segítséget és az ajánlatokat!
-
AtHoS
nagyúr
Na, ez a Rugged Armor Pro tetszik
BT billt meg vagy veszek vagy nem (eddig nem használtam saját igényből TAB-ot, de most ez változni fog, így még nem tudom megsaccolni sem, hogy mennyire fog előtérbe kerülni a használata), de ha igen, abból is valami variálható ki/be kapcsolható világítósat kellene vadászni
-
Beni2360
félisten
Én hasonlót vettem a HUAWEI tabra és egy Redmi N telcsire. Mindkettőnél 1-2 mm-s kiálló perem védi a kijelzőt és a sarkai is erősítettek. Vettem egy flip tokot a tabra de nem tetten fel mert kényelmetlen volt a használata. Üveg fólia természetesen mindkettőre ment.
-
meri
aktív tag
Nekem van book cover keyboard-om (S8). Ez nem igazán a full védelemről szól; elöl és hátul természetesen véd, a tablet sarkait, oldalát nem - pl. leeséskor simán megsérülhet a tablet, mert elcsúszik a tok. Van standing cover-em is, az a sarkokat kiválóan védi, de a kijelzőt nem (nincs előlapja - egy üvegfóliával lehet pótolni). Szerintem nagyon jó még a Spigen Rugged Armor Pro (pl. amazon.de-ről), ez védi mindenhol, praktikusan használható, és baromi jól is néz ki. Egy BT bill is teljesen jó lehet, különösen, ha csak néhanapján használnád.
-
AtHoS
nagyúr
Akinek van tapasztalata Samu Touchpados kétrészes és Touchpad nélküli egybeSlim tok+bill kombókkal:
Mennyire védi jól a kétrészes touchpados változat a TABot zárt állapotban?
Egy videoban láttam, hogy eléggé csúszkál a kijelzőn a bill. ill. a TAB élénél a mágneses csatlakozás adott esetben le is válhat róla.
A bújtatott Spen védelem miatt megnőtt vastagság mennyire teszi kényelmetlenebbé? (Ha egyáltalán, ill. kb. mekkora vastagodás lesz emiatt?)Mennyire ajánlott 3rd party BT billentyűzetek használata? (Melyek nincsenek védőtokba beépítve és ha épp kell külön előveszi az ember) Elsődleges lenne a megfelelő TAB védelem, de néha lehet hogy jól jönne a billentyűzet is
-
bostone
addikt
A Realme pad 3/32-es hazai ajánlata a 2022-es változások fényében, elfogadható ebben a kategóriában szerintetek?
Kevés teszt született róla.
Beszereztem egy "akciós" példányt és igazán nagy meglepetés nem ért. A nagyon kínai rokonai nem tudom mit tudnak nyújtani hasonló beltartalommal.
Pár napos ismerkedést követően elégedett vagyok a teljesítmény adta lehetőséggel, bár az elvárásaim sem voltak magasra helyezve. -
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok adott egy LG G Pad 5 10.1 fhd tablet az usaból származik nincs rajta magyar nyelv lehet-e valami olyan szoftot rátenni amiben az összes nyelv szerepel? Esetleg valaki csinálta már ár, a válaszokat előre köszönöm, szép napot mindenkinek!
-
Talala
senior tag
Sziasztok.
Szüleim Lenovo p11-es tabja lefagyott (elmondasuk szerint megállt). Milyen gomb kombinációval lehetne kikapcsolni illetve recoverybe belépni?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest