Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Sziasztok!
Fiam Huawei tabletje megadta magát, volt már kétszer szervízben míg garis volt, de már nem az és nem költenék rá, úgysem fut szinte már semmi játék rajta és a tárhely is kevés.Fenti ajánlást (is) elolvasva én egy Samsung S6-ot néztem ki, konkrétan ezt:
Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 (SM-P610) WiFi 4/64GBHa nem alkalmas ez játékra, akkor mit ajánlanátok?
Játékra kell 8 éves fiamnak, min 10 colos legyen, itthon venném és 100 ezer körül terveztem, de az S6 esetén elmentem 127-ig, tehát legyen a plafon 150k.köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest