Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #87617 üzenetére
Bármi jó, ha a kimenete olyan, mint amit az eszköz vár. A csatlakozó szokott általában problémás lenni, de ha DC jack, az jó, olyanból sokféle szerelhető kapható elektronikai boltokban, onnantól meg kicsi barkácsmunka.
A Volt értéke a lényegesebb nem odaillő adapter esetén, azért az inkább egyezzen meg. Az Ampernél arra kell figyelni, hogy az adapter legalább akkora legyen, mint amit az eszköz vár. Ha az adapter többet tud, az nem baj, mert a vezérlő az eszközben van, annyit vesz fel az adapterből ami neki kell, így ha 12V 2A az igénye, azt egy 12V 3A-es töltővel is simán megoldható (ellenben egy 12V 1A-essel már nem - tölteni fogja, de lassabban mint az elvárt, így erős használat párhuzamos töltés esetén is simán lehet hogy csökkenni fog az akkukapacitás)
(Én pl 3 ceruzaelemes (4.5V) ledes karácsonyi díszcsíkot simán átalakítottam, rátettem egy USB csatit, és telótöltővel (5V) üzemeltettem - kicsit erősebb lett a fénye a nagyobb fesz miatt. De persze ez egy 1 dolcsis ledcsík, egy műszaki eszköznél törekedni kell az azonos feszültségre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest