Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Szeretnék tabletet venni egyetemi kézi jegyzetelésre. Matekot akarok jegyzetelni, szóval az elvárások ebből a szempontból maximálisak, mert mondjuk egy mátrix elemeinek indexeit is értelmesen kellene tudni felvinni, de geometriában, jelábrázolásban, görög betűkben és összetett kitevőkben sem lehet gondja. Lényeg a lényeg, hogy a kicsi sarokba odanyomorított dolgokat is tudja jól kezelni.
Még sosem volt tabletem és főleg nem jegyzeteltem rá digitális tollal, ezért lehet van olyan, amire nem gondoltam és hasznos lehet, ilyen tanácsokat is szívesen fogadok.
- Gondolom ilyen célra a minél nagyobb méret a jó, szóval legyen minél nagyobb (tanács?).
- Az fontos, hogy egy tanteremben lévő megvilágításban látszódjon a kijelző (fényerő + tükröződés).
- A táblát/más jegyzetét gyanítom néha jó lefotózni, nem baj, ha ezt értelmesen tudja, de ennél több elvárás nincsen. Ezt szerintem 10 éve tudja egy belépőszintű modbil is.
- Akkuidő fontos, bírjon ki egy nap jegyzetelést, de legalábbis minél többet. (a jegyzetlés amúgy hogy meríti? mondjuk filmezéshez képest)
- Nem vagyok sem márka sem rendszermániás, felőlem akár apple vagy win is lehet, ha az jobb abban, amire nekem kell.
- GPS, LTE, 4G, hangminőség ect az totál mindegy WiFi elég, ha net kell osztok a telómról és minden ugyet intézni tudok telefonról, ami kellhet.
- Netezni lehessen normálisan, több lapon.Nézegettem videókat és például az s6 lite az alapján eléggé tetszik, a jegyzetappok is tetszenek. Akár meg is felelhet, de nem ismerem a piacot és az lenne mondjuk a budget teteje, mert az megfelene egyébként.
Van-e esetleg más, amit érdemes megnézni, olcsóbb és/vagy jobb a ceruzája/jegyzetelős appja.
Esetleg van-e valami szempont, amire nem gondoltam?
Használtnak örülnék, ha úgy jobban jövök ki, de nem értem a hwaprós s6 lite miért kerül többe, mint az új, azonos paraméterekkel. Ha ennyire hasonló az ár, akkor az újat veszem.
Előre is köszi.
PS: abszolút a kézi jegyzetelés/tanulás a legfontosabb szempont!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest