Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Sziasztok, egy Honor Mediapad X2-es 7 colos tabletem van, de bedöglött, nem javítható (alaplaphibás). Gondoltam, hogy veszek valami hasonlót, de teljesen pánikban vagyok, szinte semmi nincs, ami hasonló lenne. A 7 colos méret az ideális nekem, egy kézzel is tartható legyen, ez a legfontosabb. Esetleg 8 colos, ha 7-es nincs, de nagyobb semmiképp, 10-es kizárva. De 7 colos gyakorlatilag nincs semmi, se Mo-on, se a kínai webshopokban. 8 colos: Mi Pad 4-et találtam a Geekbuying-on 93e ft Hongkong-ból szállítva, de nem látok vámmentes szállítási lehetőséget, ez így sok. Máshol meg nem kapható, bár valaki írta hogy itthon is beszerezhető, de honnan????? Én sehol nem találok eladót. Ezek is jók lennének, de sehol nem kapható egyik sem: Huawei M5 lite 8, Huawei Mediapad M2 7. Geekbuying-on találtam egy ilyet: Teclast M8, erről tudtok valamit? Mondjuk gyanúsan olcsó. Van estleg ötlete valakinek, mit tudnék venni? Egyedül a Samsungot zárnám ki, kinézetre, specifikációra is nagyon gagyi mind, olyat nem szeretnék.), illetve a kínálat alját is kerülném. Azonnal meg is szeretném venni, tehát olyan kell, ami kapható is jelenleg. Kínomban már a nagyobb telefonokat is nézegettem, a Xiaomi Mi Max 3 nem rossz, bár a képarány más mint egy tabletnél, de már ebbe is belemennék. De persze ez sem kapható már sehol. Help please!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX