- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Sziasztok, egy Honor Mediapad X2-es 7 colos tabletem van, de bedöglött, nem javítható (alaplaphibás). Gondoltam, hogy veszek valami hasonlót, de teljesen pánikban vagyok, szinte semmi nincs, ami hasonló lenne. A 7 colos méret az ideális nekem, egy kézzel is tartható legyen, ez a legfontosabb. Esetleg 8 colos, ha 7-es nincs, de nagyobb semmiképp, 10-es kizárva. De 7 colos gyakorlatilag nincs semmi, se Mo-on, se a kínai webshopokban. 8 colos: Mi Pad 4-et találtam a Geekbuying-on 93e ft Hongkong-ból szállítva, de nem látok vámmentes szállítási lehetőséget, ez így sok. Máshol meg nem kapható, bár valaki írta hogy itthon is beszerezhető, de honnan????? Én sehol nem találok eladót. Ezek is jók lennének, de sehol nem kapható egyik sem: Huawei M5 lite 8, Huawei Mediapad M2 7. Geekbuying-on találtam egy ilyet: Teclast M8, erről tudtok valamit? Mondjuk gyanúsan olcsó. Van estleg ötlete valakinek, mit tudnék venni? Egyedül a Samsungot zárnám ki, kinézetre, specifikációra is nagyon gagyi mind, olyat nem szeretnék.), illetve a kínálat alját is kerülném. Azonnal meg is szeretném venni, tehát olyan kell, ami kapható is jelenleg. Kínomban már a nagyobb telefonokat is nézegettem, a Xiaomi Mi Max 3 nem rossz, bár a képarány más mint egy tabletnél, de már ebbe is belemennék. De persze ez sem kapható már sehol. Help please!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest