Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- 3D nyomtatás
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Milyen egeret válasszak?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjanni
tag
Ma jött meg a Galaxy Tab A 2018 T590 wifi tablet 66k-ért. 3 Gb ramja van, szép a képe és elég gyors. Bekapcsolás után 2 frissités is felment, android 9 került rá, úgyhogy szoftverben is korrekt. Szerintem aki csak böngészésre, zenehallgatásra, videózásra használja annak felesleges többet tudó drágább eszközt venni, erre a célra bőven megfelel.
Azért vettem, mert a nyáron rendeltem egy Chuwi Hi9 Plus 10.5 tabletet ami most meghibásodott. Azt hittem hogy tégla lesz, ezért rendeltem egy megbizható márkát hazai forgalmazótól. De közben sikerült elintéznem, hogy itt Mo-on garanciában megjavitsák a Chuwi tabletet. Elsőre nem teljesen sikerült mert még egyszer elromlott, de másodikra az alaplap csere után tökéletes lett. Azt billentyűzettel vettem (amit közben magyarositottam) és ceruzával, nagyon jó vétel volt. Nagyon jó kis gép, 3/64 GB ram, gyors, szép a képe, ugyanúgy használható mint a Samsung.
Most dilemmában vagyok hogy melyiket tartsam meg, de azt hiszem, hogy a Chuwit adom el. Ha valakit érdekel, 55-ért viheti, még garanciális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Könyvajánló
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Revolut
- 3D nyomtatás
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 mini emelt kapacitású 2520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX