Hirdetés
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyslotos Galax VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjanni
tag
Ma jött meg a Galaxy Tab A 2018 T590 wifi tablet 66k-ért. 3 Gb ramja van, szép a képe és elég gyors. Bekapcsolás után 2 frissités is felment, android 9 került rá, úgyhogy szoftverben is korrekt. Szerintem aki csak böngészésre, zenehallgatásra, videózásra használja annak felesleges többet tudó drágább eszközt venni, erre a célra bőven megfelel.
Azért vettem, mert a nyáron rendeltem egy Chuwi Hi9 Plus 10.5 tabletet ami most meghibásodott. Azt hittem hogy tégla lesz, ezért rendeltem egy megbizható márkát hazai forgalmazótól. De közben sikerült elintéznem, hogy itt Mo-on garanciában megjavitsák a Chuwi tabletet. Elsőre nem teljesen sikerült mert még egyszer elromlott, de másodikra az alaplap csere után tökéletes lett. Azt billentyűzettel vettem (amit közben magyarositottam) és ceruzával, nagyon jó vétel volt. Nagyon jó kis gép, 3/64 GB ram, gyors, szép a képe, ugyanúgy használható mint a Samsung.
Most dilemmában vagyok hogy melyiket tartsam meg, de azt hiszem, hogy a Chuwit adom el. Ha valakit érdekel, 55-ért viheti, még garanciális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, Intel Core i7 10th Gen, 4.90 GHz, 16GB)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest