- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Chromecast topic
- Amazon Kindle
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
moody90
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam újonnan egy Navon Vision Tab 10-et. Nem is vártam tőle sokat, csupán böngészésre, olvasásra, video nézésre használnám az alap telepített appokkal. Viszont a friss rendszer is annyira lassú hogy használhatatlan a tablet gép. Task manager applikációval megnéztem, és gyakorlatilag nem fut semmi a háttérben. Az automatikus frissítéseket is kikapcsoltam de semmi. Gondoltam teszek rá főzött ROM-ot, valami régebbi android verzióval ami nem igényel hardvert, de nem találtam semmit... Tisztában vagyok vele, hogy egy gyenge típusú tabletról van szó, de hogy kezelhetetlen legyen a friss rendszer az viszont fura...
Esetleg valakinek van valami tipp? (azon kívül hogy dobjam a kukába)
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest