Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
Sziasztok!
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8 és 10 között, a 10 egy kicsit nagy , kipróbáltam és nem igazán érem át két kézzel■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Lehetőleg új.■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthon, nincs kedvem vesződni a külföldi gariztatással, ha úgy alakul.■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Filmnézés, internet, esetleg valami excel szerű táblázat kezelő használata (nem tudom, van-e ilyen), és ami fontos, football manager 2019 touch verziójával játszanék. (nem a mobil)■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
max 150-200ezerApple-tól sem zárkózom el, de soha nem használtam, ismeretlen nekem ott minden.
Nézegetem, de nem tudom, melyik milyen erős. Valami baromi erős kellene, minél olcsóbban nyilván.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mikrotik routerek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Szemüveges topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest