Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Csatlakozom a Teclats M30 csoporthoz!! 17 nap alatt jött meg a Banggood-ról 46000Ft volt. Szerintem megérte az eddigi néhány órás használat alatt tapasztaltak alapján. -
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Mágneses érzékelő van a Teclast M30-ban?
Ha tudnátok olyan tokot ajánlani amely összecsukáskor mágnesesen rögzül vagy egy fül ráhajtásával annak örülnék. Elfáradtam a keresésben... Köszönöm!! -
Zotyatv
tag
Sziasztok!
12-én rendeltem a Teclast M30-at a Banggoodról, de a nyomkövetési szám alapján még semmi hír róla. Ez normális? -
Zotyatv
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy ezek mennyire megbízhatóak? CHUWI Hi9 Pro A 4G B20 miatt érdekelne+ az ára miatt.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Bontatlan E olvasó..
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL Universal Dock UD22
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest