Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

válasz sityupityu #80297 üzenetére

Nekem is pont ez volt a dilemmám, t510 samsung és huawei t5 között vacilálltam :)
    A samsung tab a t510-nek jóval erősebb a soc-a (antutu 105e vs 77e) és nagyobb az akksija, ahogy te is írtad. Üzemideje jelentősen hosszabb. Pár tesztelő viszont a 2gb ramot szűknek találta, erre nem tudok mit mondani. Nekem elég lenne, de ez más kérdés.
    Én végül LTE-s huawei T5-t vettem, ilyen móricka, kicsit egyéni szempontok miatt, mint hogy az LTE szerintem fontos(abb) hosszabb távon, mert így ez a tablet várhatóan ki fogja szolgálni a gyerekeket sokáig. Már többször is kellemetlen volt, hogy telefonról kell megosztanom a netet, de azon meg nincs net ugye, ha éppen beszélek rajta. Üzemidő is sokkal jobb egy tabletben, mert a telefont se szeretem folyamat tölteni kiránduláskor mondjuk vagy a waze miatt autózás közben. 4-5 év használatban gondolkodva, kell bele az LTE szerintem, ma már nem akkora luxus a mobilnet. Mondjuk egy tkom marathon feltöltőkártyással, ami olcsón fenntartható, ha ritkásan kell használni, ami nálunk tipikusan a tabletekre igaz.
    A másik, ami nekem a huawei-ben jobban tetszett, hogy két oldali sztereó hangszórója van fekvő helyzetben, mert sokat nézünk filmet rajta, de ez elég egyéni szempont.
    3gb ram is állítólag fontos, ezt tényleg csak elismételni tudom, mert szerintem 2gb is elég lenne nekem, nincs tapasztalatom még, hogy mit jelent +1gb.
    Az üzletben az eladó annyit mondott, hogy ő tudja, mennyi utólagos probléma van az egyikkel és a másikkal és a huaweit ajánlja a samsunggal szemben, de hogy csak rá akart-e dumálni, nem tudom.
    Ha lett volna akciós T515 LTE-s samsung, akkor meggondoltam volna, de akcióban LTE-s tablet 15-20e előnnyel a huawei-nek, no brainer, már ha eközött a kettő között kell döntenem. Így ugye samu t510 árában kapok egy T5 LTE-s huawei-t a mostani akcióban, gondolom az ED-re gondoltál, de euronics is akciózza.

Új hozzászólás Aktív témák