-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
supercharley
tag
válasz
zacsek21
üzenetére
eltudna magyarazni valaki hogy tudnam motorola xoom-on megoldani az usb hostot? reszletesen lepesrol lepesre ha lehet:-D
Hát, nekem onnantól kezdve működik az USB host, hogy felraktam a xoomra a 2.2.2 TIAMAT ROM-ot. Ez ugyebár Android 3.2.1 -ből van főzve. Előtte(android 3.1-el) nem ment. Tehát úgy tűnik hogy kell hozzá egy 3.2-es rom. Ezen kívül kell hozzá egy megfelelő átalakító kábel, ami a microUSB-ből csinál normál USB anyuci felületet. Ezt a kínaiaktól rendeltem. Ezzel már tudod kapcsolni az eszközöket. Amennyiben olyan adattárolót akarsz használni, amin pl. NTFS fájlrendszer van, akkor szükséged lesz még egy marketről letölthető programra, amivel fel tudod mountolni. Ilyen program ez itt: [link]
Az eléggé bizonytalan hogy mikor lesz hivatalos 3.2 a xoomra, tehát lehet hogy rá leszel kényszerülve főzött rom felrakására. A TIAMAT 2.2.2 felrakásához itt találsz információt: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX