Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
P. úr
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy feltétlenül on topicnak számít-e a kérdésem, ha nem, kérlek segítsetek megtalálni a megfelelő helyet.
Eset: Vettem ma egy Alcatel Pixi 3 10" gépet, ami hazahozva egy 10 perc nyomkodás után ,,önálló életre tért", olyan volt, mintha valaki folyamatosan nyomkodná a kijelzőt, főleg a jobb oldali részét, ezért a holnapi napon visszaviszem cserélni. Mivel már be voltam lépve a google fiókomba, elérhető belőle a felhőtárhelyem, meg mindenféle google-ös szarságom, amit nem feltétlenül szeretnék, hogy a szervizesek/akárki elérjenek. Ha megváltoztatom a Google fiókom jelszavát, akkor a következő indításnál újra szinkronizálni fogja a tab a dolgaimat, vagy kéri az új jelszót, és annak hiányában kivágja a fiókot a tabról? Ha nem, akkor milyen megoldást tudnék eszközölni?
Válaszotokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Acer Switch SA5 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX