Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amazon Fire TV stick/box
- SSD kibeszélő
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
válasz hun_gery #10121 üzenetére
Óvatosan ezzel! Az Aluratek az monó LCD, nem e-papír! (Még ha e-paper LCD-nek is hívják ők) A Sony az persze más tészta, de az meg már 6"...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Kár neked a TochPad, ha rögtön Androidot tettél rá Nem próbáltál még elég Androidos tabot? A viccet félretéve nem is tervezed, hogy a WebOS-t kicsit hosszabban használd?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
válasz engine88 #8931 üzenetére
Ha a telefonod is BB, akkor megér(het)i a PlayBook, főleg, hogy a 2.0-s szofttal (most még csak dev. béta van!) futtat egy rakás Androidos alkalmazást is ... Gyakorlatilag kapsz egy nagy képernyőt a meglévő BB-s cuccaidhoz (pl. levelezés) meg persze standalone is használható.
-
consono
nagyúr
válasz bigdady #8374 üzenetére
Vajon miért? Bár a munkatársam rendelt a a Pandawillről Ainol Novo 7-et, azt hiszem ez volt az, 35-ből itthon volt , azt hiszem 12 munkanap alatt. Pár percre próbáltam, teljesen korrekt masina.
-
consono
nagyúr
válasz lolchief70 #7501 üzenetére
Erre csak a Microsoft tud választ adni, illetve az adott tablet gyártója. Szerintem nem lesz támogatás a jelenlegi táblákra, nem is a technikai oldal miatt, hanem piaci érdekekből. Ráadásul minden futtatható programot újra kell fordítani, szóval a jelenlegi programok biztosan nem fognak futni.
-
consono
nagyúr
válasz Honda_Fire #7142 üzenetére
Szóval SD-ről akar működni a rendszer és nem telepíti???? Érdekes...
-
consono
nagyúr
válasz Honda_Fire #7128 üzenetére
Passz, nem ismerem sajnos a készüléket... Illetve az androiddal kapcsolatban írták valahol, hogy mikor kiírja, hogy vedd ki az SD kártyát, akkor nem szabad kivenni, le kell kapcsolni és csak utána kivenni.
-
consono
nagyúr
válasz Honda_Fire #7117 üzenetére
Szerintem ez segíthet! http://www.techsupportforum.com/forums/f132/epc-mini-netbook-7-windows-ce-6-0-a-448352.html
Él még a link az OS-re, ha jól látom, de itt van direktben is: http://www.sendspace.com/file/1tpri91. Copy the whole folder “script” to your SD card.
2. Turn off your netbook,
3. Insert the SD card to your netbook.
4. Turn on your netbook. Then the software will setup to your netbook automatically. Usually it will take several minutes to complete the setup.
5. After completed setup. It will show a windows ask you to turn off the netbook. Then turn off it.
6. Pull the SD card out of the netbook.
7. Then turn on the netbook, it will be OK now.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Bennem nincs semmi indulat Te meg milyen jól ismersz így ismeretlenül, ugye, meg mennyire tudod mi volt a kezemben és mi nem...Szerintem a tablet piac nem állóvíz és nyilván változni fog a helyzet a Win8 megjelenésével, de addigra itt lesz az ICS, az iOS5 és ennek a kettőnek több tíz-százezer kész alkalmazása van már most is,szemben az Arm-os Win8 semmijével...
Vitatkozni mondjuk tényleg nincs sok értelme, főleg nem itt, mert ez teljesen off lenne. Vissza is váltok read only üzemmódba.
-
consono
nagyúr
Szerintem ez konkrétan hülyeség Mi is a legtöbbet eladott tablet? Az iPad sorozat, magasan (mennyi is az övék a piacból? 70%?) amin a büdös életben nem fog Windows futni és ez nem is hiányzik senkinek (na jó, a többségnek). Szerintem a win8-as tabletek sem lesznek notebook kiváltók, illetve csak részben lesznek azok, ha készül belőlük is valami Transformer-féleség. A tablet kontent fogyasztásra jó: olvasni, filmet nézni, netezni, zenét hallgatni, ezekhez nem kell a billentyűzet. A notebookon dolgozni is tudsz ezek mellett, cserébe sokkal drágább (2x+), de ehhez kell a hardveres billentyűzet, mert gyorsabb azt használni, kell a gyorsabb proci, a nagy háttértár...
A Win8 kompatibilitása pedig csak x86-on megoldott, ha/amikor kijön az ARM verzió belőle, minimum újra kell fordítani arra a platformra is a programokat, amit csak az új verziókkal fognak megtenni, szóval senki ne várjon mondjuk Diablo II-t ARM Win8-ra...Persze ez a személyes véleményem, nem akarok senkit megbántani.
-
-
consono
nagyúr
Elvileg a CM7-et portolják rá, nem tudom hol tartanak... De minek mindenre androidot tenni? Tudom, WebOS-re nincs annyi alkalmazás, de pont a különlegességét veszti el a gép... Jó, ilyen áron nincs ilyen specifikációjú androidos tablet, azt aláírom.
-
consono
nagyúr
rossz topic, töröltem...
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Tudsz linket adni? Szerk: megtaláltam Két éve nagyon szemezgettem ezekkel a masinákkal! Mondjuk egy MeeGo-val egész jó lehet... Várom a tesztet nagyon, milyen mai szemmel a cucc!
tjb007 Nekem pont a széthackelhetőség miatt tetszene Menne rá MeeGo meg Android! Köszi a linket, ebben a pillanatban találtam meg
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
-
consono
nagyúr
Hmm... Ez de jól hangzik :Lenovo Ideapad A1 $200-ért. Végre egy olcsó "brand" tablet. Kár, hogy mire ideér nem ennyi lesz
-
consono
nagyúr
Valahogy sejtettem, én sem találtam Hát akkor kuporgatni kell még egy darabig. Kiváncsi leszek karácsonyra hogyan alakulnak az árak. Vagy mondjuk januárra...
-
consono
nagyúr
Urak! Mi most a legolcsóbb itthon kapható 7"-os kapacitív tablet ami köré már épült közösség és van aktív fejlesztés? Nagyon tetszik az xPad 70, de valami annál jóval olcsóbb kellene leginkább ebookra, netre, kicsi játékra...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- EAFC 25
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest