-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila1007
csendes tag
válasz
tjb007
üzenetére
Az asus zenpadról nem olvastam túl jókat gyenge aksi, összeszerelés minőség(hátlap) kamera meg nagyon pocsék (bár annyira nem érdekel csak azt is kikell fizetni benne akkor már lehetne normális), azt tudom hogy a KL verziónak erősebb hardvere van mint a c-snek bár amennyi webshop annyi fajta különbözőt írnak, azt viszont nemtudom mennyivel erősebb pl az lg g pad 8.0-hoz hasonlítva, mert igazából azt tervezek venni ha nem lesz jobb, de mivel máshogy nem tudok 0 perceset próbálok meg beszerezni 50-60 közötti árért láttam ami talán megérné, de javítson ki bárki ha tévedek. Gondolom azért gyorsabb nem kevéssel, de a hétköznapi használatba mennyire lehet észrevenni ezt ha nem játszok rajta?
Köszi a válaszod btw
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Vírusirtó topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Rövid hangulatfokozó előzetest kapott az ARC Raiders
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Napelem
- További aktív témák...
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX