Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Tabletet szeretnék vásárolni (mily meglepő
)
Elvárások:
-16 gb tárhely
-2 gb RAM
-7"-nél lehetőleg nagyobb kijelző, bár ezt nagymértékben behatárolja az ár
-prociban szintén nyitott vagyok
-GPS sem lenne rossz, de nem létszükséglet
-ár: nagyon max 60 ezer forint, de inkább kevesebb
Tisztában vagyok vele, hogy a fenti paraméterekkel rendelkező márkás készülékek nem 60 ezerért, hanem inkább kétszer ennyiért mennek, viszont számomra nem létfontosságú a presztízs, így kisebb gyártók is szóba jöhetnének, ha a készülék megfelelő minőségű, megbízható. Árukeresőbe sikerült beütni a fenti paramétereket, de nem jutottam előrébb, mivel nem ismerem egyik gyártót sem.
Valaki tudna nekem ajánlani valamilyen készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest