Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Tab A 6 - fél kiló harminc, maradhat?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiszteletem!
Tegnap óta én is büszke tulajdonosa vagyok egy Transformernek
Elsőre tényleg minden nagyon rózsaszín, de maga a gép nagyon penge!
Sebességre-kezelhetőségre nem lehet panaszom, a hangszórója nem eget rengető, de hát nem arra lett tervezve
Anyagminőségben is perfekt szerintem, nem recseg-ropog, a súlya is pont megfelelő, nem lehet úgymond könnyelműen bánni vele.
A magyar nyelv alapból benne volt, a billentyűzet is erre a kiosztásra állt be. A kijelző meseszép, éles, világos. A kamera felejthető, csak rendes napfénynél lehet vele zajmentes képet készíteni, vaku nincs, de igazából nem is hiányzik
A géppel kicsit nehéz volt összeszinkronizálni, érdekes módon csak intéző alól lehet belelátni, a total commander nem észleli
De van benne távoli asztal kapcsolat, amivel lehet vezérelni a PC-t, ez sztem egy relatíve hasznos fícsör.
Ami még fura, hogy a dokkolóba nehezen akar belemenni, vagyis inkább nem mindig érzi, hogy benne van. Ilyenkor egy kis nyomásra észhez tér, de akkor is furcsa, hisz bekattannak a fülek
Ha még találok hozzá egy használható avi lejátszót, akkor teljesen ki fogja váltani a notebook-otJa még egy kis negatív: néha random kilép 1-2 programból, de ezt betudom annak, hogy még friss z oprendszer és kevés program van direkte ráoptimalizálva.
Remélem tudtam segíteni pár embernek, és bocs azoktól, akiket untatott
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Synology NAS
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 FE / S10 FE+ / S10+ / S10 Ultra tablet új BONTATLAN
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest