Hirdetés
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #42820 üzenetére
Hát ez az,hogy nagyobb kijelző,de kisebb felbontás,és még semmi "buherálás",a "root" se tuti,nemhogy más.Mert azért a Nexushoz igencsak jó rom-okat csinálnak,jobb mint a gyári.
És a Nexusnak tényleg semmi gyerekbetegsége nincs,csak a nyers erők az újaknál biztató,bár sok múlik a szoftveren is,lehet sokkal akadósabb...
Jó nem vagyok az agyon rom-olás híve,de azért hoznak össze jó dolgokat.
Meg ami miatt vacilálok,az hogy volt már jópár "noname" tabletem,amelyeknél valami ha nem is nagy,de probléma volt,jellemzően az érintő vagy túl érzékeny vagy kevésbé,használat közben nagyon fel tudtam húzni magam,majd kivágtam...
Na ez volt az Acer A1-810-nél is,ezért adtam el,bár itt szerintem a proci volt határeset,nem tudta rendesen feldolgozni.
Igaz a fiam Prestigio 8.0 pro duo-ja hibátlan,azért gondoltam erre a gyártóra,csak annyira új még alig lehet tudni valami használati dolgot,nem akarok úttörő lenni,mint sokszor aztán szívni a fogam,hogy h..lye voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest