Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
AxBattler #42490 üzenetére
Melyik app-ra gondolsz? Mert a BT megosztás bepipálónak sajna nem tudom a nevét,régebben használtam, le is törölhettem mert nem találom,de mondjuk nem sokba telik reggel bepipálni.
Viszont android ICS-től felfelé találtam a megosztásoknál a BT megosztás lehetőségét(xperia mininél a 2.3-nál nem volt,ICS-nél már igen),bár pl. az LG 4x-nél sincs ilyen menüpont,hogy miért passz.
Más program nem kell hozzá alapból,bár ha valaki tud olyan progit, ami alapból nem kivitelezhető táblánál,telefonnál megoldja ezt és működik is,megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest