- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Magnat #42023 üzenetére
"a touch probléma is inkább elméleti" Ezt annak is mond el akinek sima gépelésnél is előjön a hiba, mert sokaknál akkor is előjön. Az LG engem nem érdekel mi volt, az érdekel mi most, mint láthatod ott is megfogalmaztam a problémámat. Egy olyan topikban ahol sokan vásárlási szándékkal jönnek kifejezetten ellenszenves az ilyen fajta megnyilatkozás, aztán majd szerencsétlen user megveszi az USA garanciás nexus7-et és ha neki is egy gyengébb darab jut akkor így járt. A touch probléma létező dolog a készülékek egy részénél és nem korrekt leírni azt hogy elméleti. Magyar gyári garanciás nexus7 az ajánlott, lehet nekem is az lesz ha nincs számomra jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest