-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Peat;) #42077 üzenetére
Szerintem ellenszenvesebb direkt félremagyarázni valamit: az "elméleti" szót még abban a mondatban kibontottam, h arra értem, h jellemzően 5 ujjas multitouch teszteknél jön elő, a gyakorlatban nem sok vizet zavar. Ráadásul idekeversz mindenféle USA beszerzést, amiről eddig szó nem volt ... nyilván hogy hazai garancia nélkül megvenni bármit rizikó.
Mellesleg meg a frissítés nem csak amiatt fontos, h a bugokat javítsák, ezzel gondolom te is tisztában vagy... abban meg nem valószínű, h az LG a Nexus nyomába érne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest