- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolika
senior tag
sziasztok!
Tudtok olyan tabletet mondani, amihez van xda-s custom rom es olcso kinai fejlesztes? -
z0d1AK
nagyúr
válasz
bad-Mc2 #41372 üzenetére
Én a Toshiba új Tegra 4-es tabletjében, az Excite Write-ban találtam lehetőséget arra, hogy USB-n csatlakoztatom a nyomtatót (esetemben egy Samsungot) és azon keresztül nyomtattam. Ezt egy beépített gyári alkalmazás biztosította, hibátlanul működött. Ez a modell még nincs piacon, valamint az ára sem lesz annyira olcsó. Azonban ott az Excite Pure, ami egy "olcsóbb" tablet, előfordulhat, hogy ezzel működik ez a megoldás. Meg kell érdeklődni a gyártónál, hátha tudnak valami okosat mondani rá.
-
Az overmax-szal csak ovatosan, lengyelek altal brandelt kutyu, nincs hazai marka kepviselet csak egy pesti kft a hazai beszallito es szerviz, es jo magyar szokas szerint csapni valo support es szerviz...velukmcsak ovatosan lehet uzletelni, ha overmax eszkozt veszel akkor elotte bujd at alaposan a forumokat hogy milyen tipus hibai vannak az eszkoznek, es ha azokkal egyutt tudsz elni csak akkor valaszd. Mert javitva ugy se lesz... de ez az atka a kinai oem gyartok brandelt kutyuinek altalaban.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Citroware #41390 üzenetére
Filmnézés szempontjából a 16:10-es képarány miatt szerencsésebb választás, a többi felsorolt dologra viszont az iPad 4 is tökéletes választás lenne. Azzal a közel 60e forintos árkülönbséggel meg nem igazán nevezhető szinte azonos árkategóriának, bár ez nézőpont kérdése.
Ha filmnézésnél nem zavar a vastagabb alul és felül lévő fekete csík, akkor még ezt tudnám ajánlani: [link](#41391) Land
Ez ugyan 1900 forinttal többe kerül, de megfontolandó a 2 év háztól-házig garancia miatt: [link]
„Netezni tudnék rajta úgy hogy telefonról megosztom?”
Igen, tudnál.
-
Land
veterán
Tabletet szedetnek venni.
7 colos legyen, új, otthon kapható. Filmezésre, olvasásra és internetezesre használnám. 35k a keret. Haverom látott 4 magos Overmaxot kb ennyiért. Netezni tudnék rajta úgy hogy telefonról megosztom? Köszi!
-
szirtee
csendes tag
Szevasztok!
Tabletet szeretnék venni 40-50k között, és nem tudok választani a 3 közül.
Lenovo IdeaTab A1000
Samsung Galaxy Tab 2
Asus Memopad HD 7Ahogy néztem Asus 4 magos meg nagyobb a felbontása, de 5k-val drágább, viszont nem vagyok otthon benne, h van-e értelme 4 magnak egy tabletbe...
-
tjb007
nagyúr
Pipo S1 Pro vagy Chuwi V88S. Előbb ára 110 dollár körül mozog, szóval bőven belefér Áfásan a 40e forintba, utóbbi viszont 1-2 ezer forinttal túlmenne azon.
(#41385) thacount
Ha fontos a bővíthetőség, akkor meg is van a
„esetleg tud valaki hamarosan erkezo 8" kornyeki tabletrol, amire erdemes lenne varni?”
HP Slate 8 Pro, bár én csak 1GB RAM-ról tudok, máshol viszont kettőt írnak, de ez majd hamarosan tisztázódni fog.
-
LNx
tag
válasz
campers #41384 üzenetére
ajanlast szeretnek kerni toletek elso tabletnek:
Acer A1-810
vagy
Nexus 7- II
nem tudok donteni (raszanjam-e e az extra 20e ft-ot egy kisebb de erosebb gepre...)
viszont pont fontos lenne a microSD bovites
esetleg tud valaki hamarosan erkezo 8" kornyeki tabletrol, amire erdemes lenne varni?
minimum req: quadcore, 2g ram elony, ips, microsd elony -
campers
tag
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok inkább?
Pipo M9 PRO vagy a Cube U30GT2-őt?Esetleg más márkában hasonló tudású készülék?
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Egyik kollégám szeretne tabletet. Kínából megrendeljük simán eznem akadály. Egyedül az anyagiak az. Áfával együtt jó lenne ha 40-be beleférne. Tehát 30 Körüli ár az ami játszik.
3G nem szükséges, kijelző méretről még nincs infom. Ami fontos, hogy Android legyen rajta és legalább 1GB RAM. Nem lenne rossz 4 mag semBelefér vajh ilyen? Most kezdek körbenézni a kinti webshopokban...
-
jansky1
senior tag
Melyik manapság a legmegbízhatóbb kínai eladó? Pandawill játszik még ?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
60-100k közt mi a best buy szerintetek? 7-10" közt, ami a héten atveheto számlával (kínai rendelés kiesik
)
Fonepad és nexus 7 mellé még jó lenne alternatíva. Főképp net, office pdf ebook film fotók nezegetesere lenne használva, komolyabb játékra nem. GPS előny lehet.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Citroware #41370 üzenetére
(#41372) bad-Mc2
Megoldható, ez az alkalmazás szükséges hozzá : [link]
Létezik belőle ingyenes próbaverzió is, ezzel ki tudod próbálni, hogy egyáltalán felismeri-e a nyomtatódat. Az én nyomtatómar felismerte, de nincs hozzá driver, szerencsédre a HP nyomtatók közül szinte az összeset ismeri. -
Maj0m007
csendes tag
Üdvözletem! Milyen táblagépet ajánlanátok maximum 15-20k értékben. Netezésre néha videók nézésére lenne használva, 7" legyen a kijelző.
-
varmi2
nagyúr
válasz
christyna4 #41374 üzenetére
Nem ilyenre gondolsz?
Ennek a közepén van a kamera, a szélén, fényérzékelő van, nem kamera. -
válasz
christyna4 #41374 üzenetére
Feltehetőleg a fényérzékelőt (ezzel méri a külső fényt és állítja be a kijelző fényerejét) kevered össze második kamerával...
-
christyna4
csendes tag
találós kérdés: a minap valahol képen láttam egy olyan tabletet, mely fehér volt és mintha 2 kamerája lett volna elől (vízszintesen középen és az egyik sarokban is). Valaki ismer ilyet?
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Táblagép vásárlása előtt állunk, és egy fontos kérdésem lenne..A laptopot cserélném tabletre, amihez van egy HP nyomtatóm (még usb-s nem wifis)!! Kérdés, hogy van-e valami megoldás, hogy a tabletről tudjak majd nyomtatni..?? Tehát gép és wifi nélkül szeretnék majd nyomtatni.. van rá valamiötlete valakinek? Válaszokat előre is köszönöm!!ui.: Még csak előzetesen gondolkoztam a tipusokon, főleg attól függ, melyiken megoldható a fent említett nyomtatás.. (Amúgy, egy Nexus 10-et szeretnék elsősorban majd)
-
cimbi186
aktív tag
Utolsó kisérlet,hátha valaki mégis tud segíteni
[link] -
Tudna valaki ajánlani nekem is egy jó tabletet?
Ár: a legjobb ár/érték arányú legyen, 100k fölé nem szeretnék menni. De ha 40k-ért van egy bestbuy az igényeimre, akkor annyiért is jöhet.
Méret: minél nagyobb, 10" körül elégedett leszek
Merevlemez: minimum 10GB legyen, inkább több
Netezésre és pdf fájlok olvasására, zenehallgatásra, filmnézésre, videók nézésére, videóbeszélgetésre használnám.
Ezeket a tevékenységeket teljesen folyamatosan, akadásmentesen csinálja meg, de nem kell szupererős sokmagos masina, mert játszani nem fogok rajta. Arra van más gépem. A kijelző viszont minél minőségibb legyen, szép képe legyen, és minél nagyobb felbontás. -
laszlohu
addikt
válasz
Thor Steinar #41366 üzenetére
Miért, azt hitted az op rendszer nem foglal helyet?
pl. ha 8 Gb a háttértár, akkor abból meg 5 Gb - ot lát.
-
Thor Steinar
tag
Sziasztok.
Nem vagyok valami nagy tablet guru.
A belső 4gb memóriából miért csak egyet lát a gép?
Köszi. -
monti0222w
addikt
válasz
Peat;) #41301 üzenetére
Elég jó vétel az igy is ugy is, de az emlitett árban meg best, pláne ha megnézed a speckot, meg ahogy olvasom, már az Lg elkezdett törödni a vásárlóival és próbálja frissíteni a készülékeket. Én is erre a tabira várok, pedig most tabi nélkül vagyok, s már hozzá szoktam a tabi által nyújtott kényelemhez!
-
csecso22
tag
Sziasztok
Tudnátok mondani tableteket 30k környékén.? -
-
Mandarinn
senior tag
válasz
Daniel Alves #41356 üzenetére
Ha vársz 1-2 hónapot akkor nagyon jó bay trail-es win8-as tabletek jönnek viszonylag alacsony áron! Én is ezekre várok.
-
laszlohu
addikt
van, amelyiknél 100 mm a maximum, de van, aminél sokkal több
-
-
danih
veterán
válasz
Daniel Alves #41354 üzenetére
Konkrét x86 progi melóhoz kell?
Ha erre nem a válasz, mehet megint az ipad -
Daniel Alves
őstag
Szeretem az új dolgok kipróbálni
Viszont nálam az ipad nagyon magasra tette a mércét és szívem szerint ismét ipadet vennék, viszont az x86 sokkal nyitottabb szerintem. -
tjb007
nagyúr
válasz
Daniel Alves #41351 üzenetére
"Érdemes ezt a platformot erőltetni?"
Ez csakis az igényeidtől/elvárásaidtól függ.
-
danih
veterán
válasz
Daniel Alves #41351 üzenetére
Ha nagyon kell az x86, akkor érdemes, várd ki a Bay Trail megoldásokat (Asus Transformer T100, Toshiba Encore, Lenovo Miix 8, Dell Venue 8, Acer és HP cuccai amik nem jutnak az eszembe, stb)
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
Előzmények: 1 éve vettem egy iPad4-et viszont fél év használat után eladtam. Most ismét úgy hozta a sors hogy ismét szükségem lenne egy tabletre, viszont jelenleg win8 platformban gondolkozok.
Erre milyen alternatívát tudtok ajánlani? Érdemes ezt a platformot erőltetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EA Sports WRC '23
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest