Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
bad-Mc2 #41372 üzenetére
Én a Toshiba új Tegra 4-es tabletjében, az Excite Write-ban találtam lehetőséget arra, hogy USB-n csatlakoztatom a nyomtatót (esetemben egy Samsungot) és azon keresztül nyomtattam. Ezt egy beépített gyári alkalmazás biztosította, hibátlanul működött. Ez a modell még nincs piacon, valamint az ára sem lesz annyira olcsó. Azonban ott az Excite Pure, ami egy "olcsóbb" tablet, előfordulhat, hogy ezzel működik ez a megoldás. Meg kell érdeklődni a gyártónál, hátha tudnak valami okosat mondani rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest